трансджендър стюардеси

В днешно време се появиха най-различни и нови понятия, когато става въпрос за хората и тяхното себеизразяване. Разбира се, не всеки човек приема тези нови понятия, но така или иначе, те са факт. Днес ви представяме и кои са първите трансджендър стюардеси.

Първите трансджендър стюардеси в света вече са факт. Те са от Филипините. След като завършиха обучението си, работят за Cebu Pacific’s Cebgo, пишат от pochivka.blitz.bg. Джес Лабарес и Майки Витуг написаха във Фейсбук колко са благодарни, че могат да сбъднат мечтите си и благодарят на авиокомпанията, че е приела разнообразието за стил и е допуснала подобно отклонение от досегашните норми за стюардеси.

Това са първите трансджендър стюардеси в света (Снимка)
Снимка: pochivka.blitz.bg

„Винаги ще ценя тази възможност, дадена ми от Cebu Pacific’s Cebgo. Бих искал да отправя най-дълбоката си благодарност към компанията за приемането ми и фактът, че вече съм част от нейния екип,“ пише Лабарес на фейсбук – страницата си.

„От името на общността на ЛГБТ, благодаря ви. Това е още едно важно събитие в страната, което показва, че Cebu Pacific’s Cebgo е разнообразна и мултикултурна компания. Това не би било възможно, ако не бяха хората в нея, които осъзнаха, че човек е такъв, какъвто се чувства и ни се довериха“, казва Майки Витуг. Той съветва и други като него да не се притесняват да преследват мечтите си.

„На тези хора, които се страхуват да излязат извън зоната си на комфорт, на тези хора, които искат да направят промяна, но продължават да се държат назад заради предразсъдъци, преценка на други и дискриминация, просто слушайте сърцето си и сбъднете желанията, защото нищо не е невъзможно,“ пише тя в социалната мрежа. Двете нови стюардеси ще летят аз Cebu Pacific’s Cebgo, най-голямата авиокомпания на Филипините. Те ще изпълняват както международни, така и полети по вътрешните маршрути.

Вижте още:
Стюардеса разкри пикантни подробности за се*са по време на полетСамолетите стават все по-достъпен и предпочитан начин за транспорт сред хората. Да, по-скъпо е, но в…Oct 26 2019skafeto.comСтюардеса публикува личния си дневник с най-куриозни ситуации в самолет (ГАЛЕРИЯ)На всеки се е случвало, пътувайки със самолет, да бъде възмутен от поведението и навиците на останал…Oct 13 2019skafeto.com

loading...