трикове за красота

Когато говорим за трикове за красота, всеки от нас е намерил онези действия, които отиват най-много на желанията и целите му. Но е факт, че понякога им трикове, които просто не са ни известни, а са много лесни и ефикасни. Затова и днес ви представяме няколко такив, с които ще засияете.

Красивият и поддържан външен вид изисква наистина много грижа и време, пишат от iwoman.bg. Има няколко трика за красота, които приложени върху тялото могат да имат невероятен ефект. Те са лесни и бързи, а с тяхна помощ ще можете да поддържате естествената си красота с минимални усилия.

1. Майонеза за суха коса
Ако искате да подхраните косата си и да се справите със сухите краища, без да се разделяте с цялата си заплата за скъпи балсами и маски, можете да използвате обикновена майонеза за целта. Просто я нанесете върху косата и я оставете да подейства около половин час. След като я отмиете, ще видите колко по-жизнена е гривата ви. Зехтинът и киселото мляко могат достойно да се наредят до майонезата.

2. Парфюм върху мокра кожа
Ако искате ароматът да се задържи дълго върху кожата ви, знаете, че трябва да пръскате парфюм върху китките и шията. Още по-добре е да правите това след като сте взели душ, докато тялото ви още е мокро и затоплено. Така ароматът ще се задържи максимално дълго. Ако искате да ароматизирате косата си, можете просто да напръскате четката си за коса и да разрешите.

3. Вода и балсам за наелектризирана коса
Ако косата ви хвърчи навсякъде, но нямате подходящ продукт, с който да я изгладите, можете да използвате обикновен балсам за коса. Смесете го с малко вода в шишенце с пулверизатор и нанесете върху косата. Това ще ви помогне да преборите статичното електричество.

4. Бебешка пудра за мазна коса
Всяка дама се е възползвала поне веднъж в живота си от сух шампоан. Този продук определено може да ви спаси, ако трябва спешно да отидете някъде, а не сте се погрижили за косата си. Но ако нямате сух шампоан, можете да използвате и бебешка пудра. Тя също може да прикрие омазняването. Постарайте се добре да изтръскате пудрата, защото ако не го направите косата ви може да изглежда бяла в корените.

5. Памук и спирала за тънки мигли
Ако имате тънки и къси мигли, ние ви препоръчваме да се възползвате от нашия трик. Нанесете един слой спирала върху миглите си, вземете тампон за почистване на грим и го разделете на две. Внимателно разтъркайте четката от спиралата по вътрешната част на тампона. По четката трябва да се налепят малки памучни нишки. След това продължете да нанасяте спирала с четката. Памукът ще направи миглите ви по-обемни.

6. Крем за лице върху влажна кожа
Ако искате кремовете и серумите, които нанасяте върху лицето си да имат по-силно действие, винаги ги нанасяйте на влажна кожа с потупване на пръстите, а не масажни движения. По този начин те се абсорбират много по-добре, защото порите са отворени от топлината. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:5 вечерни бюти трикове, с които ще сияем на сутринтаВсяка жена знае, че грижата за кожата и като цяло външния вид не е еднократно действие. Трябва да по…Dec 23 2019skafeto.comБързо и лесно: 6 трика за красота, с които ще сте ослепителнаЖенската красота е тема, която винаги е актуална. Много жени се стараят да бъдат красиви ежедневно, …Oct 19 2019skafeto.com

loading...