депресираща връзка
Снимка: Keenan Constance from Pexels

Въпреки че повечето психолози твърдят, че любовта е нещо, което не може да бъде дефинирано или описано еднозначно, то всеки от нас може да потвърди, че като цяло връзките се развиват горе-долу по един и същи начин.

Дори всеки да разбира и да чувства любовта по свой собствен начин, то етапите в интимната връзка са идентични почти при всички двойки. В началото тръпката е огромна, интересът към партньора, също. В един момент обаче повечето връзки се превръщат в рутина и в един момент се оказваме във връзка, която далеч не ни е от полза, а напротив – по-скоро е крайно депресираща, но ние много трудно бихме могли да го осъзнаем сами.

Ето защо днес сме решили да ви разкрием три знака, които поакзват, че се намираме в депресираща връзка.На крилете на любовта: Деси Цонева чака второ детеКато потомка на легендите Коста и Митко Цоневи, Деси Цонева и да иска, няма как да избяга от светлин…May 2 2019skafeto.com

Чувството на подчинение е именно един от тях. Депресиращата връзка с лекота може да ни накара да се чувстваме подчинени на човека до нас. В повечето такива връзки мнението на единия от двамата партньори се оказва незначително и много често изказването му се явява дори и проблем.

Човекът до вас винаги е прав, а вие винаги сте в грешка. Разбира се, няма човек, който да не греши, но това не означава, че вашето мнение винаги е неправилно, а отсрещното винаги миродавно. Има много ситуации, в които няма еднозначно мнение и е важно до вас да има човек, който да уважава гледната ви точка.

Ако партньорът ви не участва активно във взаимоотношенията ви, а присъства просто по навик, то това също е знак, че може би връзката ви до голяма степен е изчерпана и вече ви влияе депресиращо.Китайски туристи арестуваха джебчийка в центъра на Велико ТърновоПрестъпността в дадена страна влияе пряко на притока на туристи и никой не може да очаква сериозни п…May 2 2019skafeto.com


loading...