Любопитно

Млад мъж от Пакистан се хвърли в морето, когато видя странен плуващ предмет! А какво извади той по-късно…само вижте! (ВИДЕО)

Млад мъж от Пакистан се хвърли в морето, когато видя странен плуващ предмет! А какво извади той по-късно…само вижте! (ВИДЕО)

В днешно време хората все повече разчитат на максимата „Всеки за себе си“. За съжаление добротата се среща много рядко. Благородството в хората също се среща все по-рядко. Но има изключително добри хора на този свят. Сега ще видите как в Арабско море се случи нещо необичайно. Млад мъж забеляза плуващ предмет, който се движи във водата. „Нещото“ се оказа огромна морска костенурка, оплетена в полипропиленова мрежеста торба. Тя нямаше как да се измъкне, ако някой не й беше помогнал и щеше да загине.

Но благородният човек скочи и я извади в лодката. След това с нож разкъсаха мрежичката и я пуснаха на свобода в морето. С това той даде пример на всички как трябва да се помага на хора и животни, попаднали в беда. Предлагаме ви и вие да видите това вълнуващо ВИДЕО и да го споделите с приятели и близки, за да усетят благородството у хората и да бъдат като тях!

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Доста хора имат нужда от майстори, които да ремонтират дома им. И много от тях…
error: Съдържанието е защитено!