https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

С навлизането в златната възраст много жени започват да се притесняват от външния вид и фигурата си, особено на фона на спомени и снимки от по-младите години. Една американска актриса и манекенка обаче доказа, че че всички страхове са неоснователни, като засне много интересна фото сесия по бельо за модния дизайнер Calvin Klein. 73-годишната Лорън Хътън не само застана смело пред обективите и камерите, но и защити правото на всички да се изявяват и да защитават собствените си разбирания за естетиката. Самата сесия, както и изявленията й пък отново разпалиха дебата за това имат ли и какво точно е мястото на дамите в по-напреднала възраст на модния подиум.
Тази възрастна жена направо ВЗРИВИ Интернет с тази зрелищна тренировка! Вижте защо е на мода червеното и се посмейте! (ВИДЕО)Виждали сме всякакви инструктори. Било учители по танци или фитнес гурута. Но не можете да си предст…Jul 12 2016skafeto.com

Самите кадри са дело на режисьорката София Копола, която е събрала в студиото не само 73-годишната Лорън Хънт, а още 41-годишната Рашида Джоунс, 34-годишната Кирстен Дънст, както и Мая Хоук и Лора Блатар.

Авторитетното списание „Воуг“ похвали инициативата на Копола и излезе с коментар, че фото сесията е доказателство за това, че за да бъдеш успешен модел възрастта не е от единствено значение. Самата София Копола призна, че класическите рекламни снимки на Calvin Klein с Кейт Мос и Анди Макдауъл са оказали голямо влияние при развитието в ранните й години. Това е и причината режисьорката да реши да покаже на публиката автентични образи с областта на рекламите на бельо – „умни жени с истински тела, достъпни хора, без значение от тяхната възраст“. В заснетите клипове всички модели споделят съкровени моменти от личния си живот, в които са получавали най-запомнящите се и впечатляващи жестове, окрилени от силата на любовта.

За какво спря да ми пука, когато пораснахОмръзна ли ви да се съобразявате вечно с чуждото мнение, с наложените от обществото принципи, със се…Apr 24 2017skafeto.com


loading...