Папи Ханс

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Уволнен от работа се оказа Папи Ханс. Певецът, чието истинско име е Константин Трендафилов, освен като поет и певец, се изявяваше и като творчески директор в рекламна агенция.Земетресение в телевизионния ефир: „Биг Брадър“ пада от екран!Реалити форматът „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да вървят повече на родна земя, съобщ…Jan 4 2019skafeto.com

От известно време на Папи му се налагало да разчита само на сценичните си изяви. Той е уволнен от компанията, в която работи, след като влезе в „Биг Брадър”.
„Уволниха го след шоуто, или по-скоро го накараха да напусне. Не им допадаха образите, в които влизаше и посрамваше фирмата. Сега се подвизава в друга компания — шеф му е грък, който има и дерматологична клиника”, споделя запозната с трудовото битие на Трендафилов дама, пред в. „България днес”.
Самият музикант също е потвърдил, че вече не работи на старата си работа. Той дори е обявил участие в нов проект.

Междувременно обаче стана жертва на подигравки от страна на сценариста Иво Сиромахов и радиоводещия Драгомир Симеонов.
Последният се оплака публично, че Папи го е блокирал в социалните мрежи.
„Правилно те е блокирал, къде се буташ у интелигенцията”, пита иронично Сиромахов. Следват още куп бъзици по адрес на Трендафилов, който е обвинен, че не носи на шеги и явно не е особено широко скроен.
„Възгордял се е нещо, а таман разбрахме, че е уволнен”, коментира друга потребителка.
В момента певецът е на гребена на вълната в „Като две капки вода” и очевидно няма намерение да слиза от нея.Край на „Биг Брадър“ за добро или за лошо. Ето кое предаване го изместиПредаването произхождащо от Холандия, „Биг Брадър“ и производният му „ВИП Брадър“ напускат български…Apr 1 2019skafeto.com