молитвата от митрополит за късмет

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Това е една изключителна молитва за късмет, която носи в дома ни много благоденствие и положителна енерегия. Нейните вълшебни думи носят само хубави неща в живота ни, стига да вярваме във всяка една дума, която казваме и да изпълваме молитвата с нашата лична енергия, насочена изцяло към това, което казваме.

Препоръчително е тази молитва за късмет да се чете в продължение на две седмици, като задължително трябва да се конкретизира желанието и да се напише на лист. След него трябва да се запише и молитвата, която да се повтаря всяка сутрин и вечер. Много е важно желанието да бъде осъзнато и да не носи вреда за никого, защото молитвите носят изцяло добродетели.Киприянова молитва против уроки и зли силиПо принцип е възприето, че Киприяновата молитва се чете от свещеник в църквата, но това не е задължи…Feb 24 2019skafeto.com

„Всички мои желания са осъзнати, аз знам, че те съществуват в невидимия свят. Сега моля, те да бъдат изпълнени и аз съм готов/а да приема този дар. Аз се подчинявам на волята на Съзидателната сила, която е във мен. Тя е източник на всички блага и чудеса.

Аз усещам, как моето желание се отпечатва в моето подсъзнание, за да може да се сбъдне в реалния свят, защото всичко, за което ние мислим, рано или късно се сбъдва в действителност. Това е принципа на работа на моето съзнание.
Аз усещам, че всичко, за което се помоля, непременно се сбъдва и затова съм напълно спокоен/а. В моето сърце живее твърдата увереност, че желанието ми скоро ще се осъществи. Цялото ми същество е пълно с радостно вълнение. Аз съм умиротворен/а, защото Бог е мир и спокойствие. Благодаря на Теб, Баща мой небесен, Така да бъде!“Силна молитва, която доказано цери болестиВярващите са убедени, че молитвите могат да ни помогнат да постигнем наистина много. Всеки от нас е …Feb 20 2019skafeto.com