молитва за помощ

За всеки от нас най-важно е здравето. А то върви ръка за ръка с вярата и затова е много важно да се обръщаме към Господ с молба за здравето си.

В този ред на мисли сме решили да ви представим една утринна молитва за здраве и благоденствие, която се казва в ранни зори. Вижте и пълния й текст, има уникална сила:Празична Великденска молитва, с която да се подготвим за празницитеВеликден (Възкресение Христовo) е денят, в който християните честват Възкресението на Сина Божи Иису…Apr 21 2019skafeto.com

„Господи, Боже наш, душата ми е трепетна пред светлината на новия ден, който ме озарява. Благодаря Ти, че ме пробуди в ранина, когато Те слави разумният човек, птиците и чистите цветя. Благодаря Ти, че ми подаряваш и този ден живота, и ме зовеш да продължа своята работа здрав и обновен.

Благодаря Ти, че ми даваш условия да изпълня добрата Ти Воля и да я изявя с любов и разумност, като послужа и на моите братя и сестри.

Моля Те, дарувай ми присъствието на Благия Си Дух – да слушам като предан син Твоето ръководство и душата ми да не се отклонява от Закона Ти.

Дай ми сили, будност и любов да живея за цялото мое, и общо повдигане на всички човеци, на всички същества, и за идването на Царството Божие на Земята.

Нека вечното Слънце на Твоята Любов озари с виделината Си моята душа и душите на всички мои братя и сестри по лицето на Земята!

Нека Твоята Любов, Мъдрост и Истина, Правда и Добродетел зацаруват в живота на човека!

Нека всички човеци станат едно с Христа и светлите ангели, едно с Теб и Великото Бяло Братство!

Амин.“Молитва, която се отправя в ранното утро на рождения денПовчето от нас свързват рождения ден с повод за голямо празненство, купони и получаване на подаръци.…Apr 19 2019skafeto.com

loading...