утринна молитва

Утринна молитва за мъдрост, разум и благословения

Добро утро мили Боже.
Добро утро Татко мой,
Добро утро Спасителю на моята душа !

Радвам се да общувам с теб за моите братя и сестри в нужда ! Ти си казал:„застъпвайте се в молитва ,един за друг!“ И аз те моля от сърце тази сутрин за тези души, които са поместили нуждите си тези дни. Моля Те, да чуеш молитвата ми и да дадеш отговор на всеки един поотделно на „своето време“.

Вярата ми в Тебе е голяма и знам,че любовта Ти е за всички отредена, Татко мой, които те търсят с цялата си душа, сърце и ум.Ти си казал, че в Тебе е мъдростта и разума. В Тебе са силата и мощта, в Тебе са всички благословения и обещания, които си изписал в Словото Си за нас човеците. Но Ти си казал, че който Ме потърси от сърце и с вяра.
Господи, Ти Си казал още:„Търсете първо Моето Царство и всичко друго ще ви се прибави“.Най-могъщата и силна молитва, която винаги работиИзключително могъща и силна мoлитвa oт ĸнигaтa „Maгичecĸaтa cилa нa yмa“ oт Джoyзeф Mъpфи, която вин…Apr 15 2019skafeto.com

Благодаря Ти, за това Слово и сега Те моля, за тези души да ги дариш според вярата им и според волята Ти с това, от което се нуждаят. Докосни сърцата им да усетят Твоята любов и изпълни ги със желание да Те следват и да Те търсят със сърцата си. Покажи им Твоето вярно Слово, което имаш за тях. Дай им онази непоколебима вяра /на Авраам/, с която планини да повдигат.

Дай им мъдрост, разум, търпение и дръзновение, с което да не отпадат, а да вървят напред с радост и оптимизъм. Дай им смирението, което докарва всички блага и радости и най-вече Твоето благоволение.

Покрий всичките им нужди /дай на брата нужната половинка / , с която да ти служи и хвали Твоето свято име /. Подкрепи ги финансово, защото за Теб няма невъзможно нещо. Ти си нашият „Богат Баща „. Ти знаеш колко и точно да ни дадеш , за да не се превъзгордеем.

Дай кураж и дръзновение, радост и милост в сърцата им. Дай повече любов към Теб, О, Христе!
Така дай и на мене и на онези, които четат сега тази молитва. Вярвам в Твоята голяма ЛЮБОВ и ВЯРВАМ, че Ти ще отговориш на нашите простички молитви. Ние не искаме злато и сребро , но онова , което искаме е да можем да преживеем на този свят, да Ти служим и да помагаме на братята в нужда. Благодаря Ти, Господи Исусе! Прослави името Си Татко мой! Слава и почит на Тебе и само на Тебе от сега и до века! Амин!!Ето кои имена празнуват имен ден днес: Честит празник!На днешния ден – 18 април, имен ден празнуват всички, които носят имената Виктор и Виктория. Предпол…Apr 18 2019skafeto.com

loading...