Около 40 години бяха необходими на изследователите, за да разшифроват писмата на великия физик Исак Нютон, предават осведомителните агенции. Учените са разбирали, че в тях става дума за второто пришествие на Исус Христос, но до момента те не бяха успели да установят датата, която е бил изчислил Нютон, пише агенция „Блиц“.
Новите данни са залегнали в основата на книгата „Исак Нютон: даровете на А**, която прекрои Вселената“. Авторът й Флориан Фрейштетер твърди, че Нютон е проучил огромно количество религиозни текстове и се е опитал да изгради хронологията на събитията, включително правейки няколко предсказания.
Учените разшифроваха записи на Исак Нютон, който е изчислил датата на Апокалипсиса според БиблиятаОкончателно: Апокалипсисът ще е на 1 февруари 2019 г. в 11.47 часа, сочи изтекла информация от НАСААпокалипсисът ще настъпи на 1 февруари 2019 г, обявиха новата дата дата за края на света руски медии…Jul 19 2018skafeto.com

Нютон е писал за края на света под псевдонима Иехова Санкус Унус. В своите работи ученият говори за изследването на библейските текстове. Той е проучил Евангелието и е достигнал до извода, че Земята скоро отново ще се превърне в „Царство божие“ и ще се „презареди“.
„За Нютон новото начало е трябвало да започне през 2060 година. Вероятно, тогава трябва да се случи някаква катастрофа, или война, която да продължи четири десетилетия и в крайна сметка да доведе до началото на нова ера“, смята Фрейштетер.Нострадамус и Петър Дънов: Третата световна започва от Сирия. Това е новият АпокалипсисДвама от великите пророци на историята – Петър Дънов и Нострадамус, мрачно предсказват, че Третата с…Jul 5 2018skafeto.com

loading...