Има неща, които науката скрива от нас. Неотдавна учените разкриха на територията на Египет изоставен подземен град, в който се смята, че са живели пришълци от други планети.
До този извод са стигнали уфолозите, след провеждането на редица изследвания, пише pochivka.blitz.bg. Във въпросното подземие на извънземните са намерени над 20 стаи в различни размери.
Предполага се, че в тях са живели различни същества, които са били високи около метър и половина. До този извод са стигнали учените след оглед на въпросните помещения.
Учени разкриха къде на Земята е бил подземният град на извънземните
Учени разкриха къде на Земята е бил подземният град на извънземнитеФеноменът Елисавета Логинова с нови разкрития за най-голямата мистерия в съвременната ни история – контакта с извънземни в ЦаричинаЕлисавета Логинова е енерготерапевт и хомеопат. Завършила е Лондонския колеж по класическа хомеопати…Aug 16 2018skafeto.com

Според тайните доклади, публикувани в специализирани издания, пришълците имали слабо телосложение и именно така можели да се придвижват из тесните коридори на постройките.
Египет отдавна е място, за което се предполага, че е било посетено от извънземни, но все по-често се публикуват информации за това, че там е имало извънземни и именно така са били създадени и пирамидите.
За въпросното „средище на извънземни“ вече се предлагат и туристически турове. Повечето от агенциите са го включили в обиколката си и се надпреварват да примамват клиенти с евтини пътешествия дотам.Канадски политик сензационно за извънземните: Те постоянно идват на Земята от 4 галактики и провокират войниСпоровете за това съществуват ли извънземните и осъществили ли са вече контакт с представители на на…Dec 13 2017skafeto.com


loading...