Баба ми знаеше много. Можеше да предсказва, да вижда бъдещето, миналото. Каза ми: „Ще умра на 5 март в 10 часа, ама ти няма да ревеш“. И наистина – като дойде тази дата, леля ми дойде и ми каза, че майка й починала. Отидох да видя баба, те я приготвили вече. Дръпнах забрадката – гледам, усмихва ми се. И не ревах. Това разказа пред Нова телевизия Адем Ходжа, който твърди, че има дарбата на екстрасенс и лечител.
Той твърди, че след смъртта на баба му е наследил дарбата й и е поел по нейния път. Пред камерата той заяви, че може да „зареди“ вода през екрана на телевизора. Така през 90-те „действаше“ руският екстрасенс от полски произход Анатолий Кашпировски.Известната кърджалийска гадателка Хари, говореща с духове, разкри какво ни убива по-бързо и от черна магия50-годишната гадателка от Кърджали Хайрие Мехмедова, позната като Хари, гледа на кафе, беседва с дух…Jul 9 2018skafeto.com

Паметливи си спомнят, че по време на телевизионните му сеанси мало и голямо клякаше пред екраните и с трепет очакваше чудотворно изцеление.
Адем Ходжа сподели, че правенето на магии отдавна не било „женска работа“. „Да направиш магия, е грях. Ама напоследък и мъже правят. Жените пък правят най-често магии за раздяла. Например – една капка мензис и той забравя жена си. Пръст от гроб и капка мензис правят най-страшните магии“, разказа Адем.
Източник bgdnes.bgГадателката на Берлускони Теодора Стефанова изправи на нокти Бойко Борисов: Ще има смяна на министри„Няма да има предсрочни избори в България. Да, ще има промени в правителството, смяна на министри, н…Jun 28 2018skafeto.com

loading...