След юни в управлението на страната ще започнат промени. Не само смяна на министри, но и завои в някои от политиките на правителството. Българите се чувстват като сираци, ужасно се нуждаят от справедливост. Болните се увеличават като лавина.
Това прогнозира пред Фрог нюз феноменът от Димитровград Стоянка Митева. Наследничката на Ванга и Вера Кочовска, както я наричат мнозина, рядко говори по политически теми. При нея обаче често ходят политици, които искат да узнаят какво очаква страната и самите тях в бъдеще.
Често ме питат за пари, за лични неща, за сватби и любовни истории. Иска ми се да се интересуват повече как живеят хората и да правят всичко, за да улеснят живота им.Феноменът Ирина Деникина каза нещо, което отдавна чакахме със свити сърца. Има обаче и лоша новинаПрез януари знайни и незнайни пророци и гадатели начертаха в много черни краски това, което ни очакв…Feb 5 2018skafeto.com

Наесен ще има драстични промени, истинска буря се задава. Много мъка се е натрупала, много лъжи се изговарят, хората са уморени. София не е провинцията и на жълтите павета не се вижда как изнемогват българите по села и градове. Болести, болести… Несправедливост на всяка крачка. Все по-често ме молят, за да помогна срещу заболявания. Но тези болести са най-вече от напрежение, от мизерия и лошо отношение. Когато един народ не вярва на управниците – идват бурите. Ще има българска буря, – категорична е Митева.
Бойко Борисов имаше голяма подкрепа през първия мандат. Хората му повярваха. Само че вече десет години нищо не се променя. Идват млади семейства да търсят лек за детето си. Идват хора с тежки, нелечими заболявания.

Смущавам се, че някои от тях, вярват, че може да се промени съдбата им.
Няма как да стане. Виждам отчаяни хора и това ме наранява. Мъча се да облекча болките им, да помогна с каквото мога. От цялата страна идват. От София идват политици и заможни бизнесмени, а от провинцията – угрижени хора.
Стоянка Митева е сравнявана от мнозина с Вера Кочовска и Ванга. Тя обаче не обича тези сравнения. Те са изключителни, феноменални, доказани от учени и изследователи. Аз имам енергия, която ми дава сили да помагам на хората. С каквото мога. Това ми стига. Нямам право да отказвам помощ, споделя Митева, която често е наричана от медиите „ясновидката на елита“.
Източник frognews.bgФеномен: Защо в този български град няма протести, глад и безработица, а престъпленията за 2017 г. са само 22?България не става за живеене. Събираме си багажа и на Терминал 1. Тук е пълно с корупция, няма работ…Jan 25 2018skafeto.com

loading...