Да си фермер е едно от онези занимания, които са призвания. Така е, защото се изисква много време и отдаденост, за да постигнеш резултати. Понякога работата е много тежка и на човек му се иска да намери начин да се разнообрази и да понесе трудните моменти по-лесно. Фермерът Джей Лейвъри е открил правилния начин.

Той споделя видео в социалната мрежа Фейсбук, на което показва как чистенето на обора може да бъде забавно занимание. Описанието над видеото, което Джей пише, показва, че зад страхотния му танц се крие и една по-селиозна причина от забавлението и разнообразието. Той разказва, че преди петнадесет години е имал гръбначна травма, която е била толкова сериозна, че са се наложили няколко операции, за да бъде премахната.

Наред с това болката била непрекъсната. Единственото, което можело да я успокои освен лекарствата, се оказали танците, както и йогата и медитацията. И по този начин Джей успява да съчетае полезното с приятното. Както сам споделя, освен че му помага с болката в гърба, танцът в обора го пази от студеното време.


loading...