възрастни двойки

Базираната в Лондон фотографка Суджата Сетия, която е носител на множество награди, за пореден път ни оставя без думи. В хода на своята работа тя решава да раздели работното си време на две части. Сетия прекарва една половина от месеца, за да снима клиентите си по начина, по който искат, а в другата половина се посвещава на случайното снимане на възрастни двойки.

Всичко започва с една фотосесеия в Хюстън, Тексас тази година. Фотографката забелязва, че докато снима едни баба и дядо с внука си, другите баба и дядо стоят мълчаливо в ъгъла. Така че, заради идеята все пак в спомените от снимките им да са всички заедно, тя пита дали може да снима всички роднини на внучето … и от тогава не спира да снима възрастни двойки.

Независимо от страната, която посещава, тя търси да снима възрастни двойки заедно и не може да изразя колко е изпълнено с любов е това преживяване за нея. Историите, които Сетия чува за живота им заедно … и чистата и честна любов, на която става свидетел в хода на тези снимки, е просто невероятна.

Майка прави вдъхновяващи снимки на дъщеря сиТази вдъхновяваща фото история е на Дияна Петрова, майка на красивото момиченце Ванеса Георгиева, ко…Jul 11 2019skafeto.com

 


loading...