Ханес

Италианският ресторантьор и сомелиер Ханес Перфлер замени певицата Мариана Попова, която роди дъщеричка на актьора Веселин Плачков, с бизнес дама.

Избраницата му се казва Жанет Стоянова, не е публично известна и е една от собствениците на актуалния клуб „Тифани“. За него е огромен плюс, че и двамата са в един и същи бранш, защото може да разбере отсъствията му вечер. „Много съм щастлив в моята връзка. Имах голям късмет да срещна Жанет. Много хубаво е и че тя е много близка с дъщеря ми. Двете се забавляват заедно и се разбират. Мариана е прекрасен човек, но понякога хората или са създадени един за друг, или не са“, признава Ханес, цитиран от „Галерия“.
С Мариана днес са много добри приятели. Виждат се често покрай дъщеря си Мария- Магдалена, която вече е на девет. Поделят грижите за нея поравно. Тя е интересен микс между родителите си. Момичето кара сърф и ски и обича да плува. Освен това е доста креативна и общителна. Обича и да готви с татко си в кухнята.Чалга певицата Деси Слава си докарва над 700 бона със закускиНаправена проверка от „България Днес“ показва любопитен факт за финансите на чалга певицата Деси Сла…Feb 10 2019skafeto.com

Ханес остава в България заради Мариана. Идва в страната ни по работа по покана на известен бизнесмен. Първите шест месеца прекарал в Поморие, където се запознава с изпълнителката. На едно събиране двамата се оказват седнали един до друг и Орлин Горанов решил да ги запознае. Така пламва любовта, а Мариана забременяла бързо след това. „Нещата между нас се развиха толкова бързо, че нямахме време да се опознаем“, споделяла е Попова.
Двамата се сгодиха през 2012 г. във „ВИП Брадър“, но до сватба така и не стигнаха. С времето разбрали, че са твърде различни във всяко отношение и не могат да продължат заедно. За това и се разделили преди три години. Ханес срещнал Жанет, с която си подхождат идеално. А Мариана намери сродната си душа в лицето на актьора Веселин Плачков.Михаела Филева не издържа: Певицата каза истината за Григор ДимитровНова светска клюка разтърси ВИП обществото. Няколко медии разпространиха новината, че тенисистът Гри…Feb 22 2019skafeto.com


loading...