ловни кучета

Вече близо две десетилетия най-предпочитаното море за българите е гръцкото. Обикновено още преди да е настъпило лятото – по време на Великденските празници, километрични колони от автомобили и автобуси се отправят на юг. Така е, заради ставащата все по-неприятна обстановка на родното ни Черноморие, предпочитаме гръцките плажове. Но се оказва, че харченето на пари не върви само в едната посока. Според сайта 24rodopi.com има случаи, в които гърци идват да празнят портфейлите си у нас.

Това задължително се случва всеки път, когато джакпотът в националната лотария на България – Спорт тото, набъбне. Точно такова е положението и в момента. Натрупаната сума до момента в играта „6 от 49“ вече е над 3 млн. лева и в градовете около южната ни граница доста от приетите фишове са с гръцки собственици.

Напоследък се наблюдава и нова тенденция, пише още 24rodopi.com. Според информацията най-скъпата стока, която гърците пазаруват от България са… добре обучените ловни кучета.

Ловджиите от южната ни съседка били готови да платят без никакви пазарлъци 5000 лева в брой за класен екземпляр. Най-много се търсели гончетата. Добре обучено гонче  вървяло на цена, на която могат да се купят 5-6 крави.

Виктор Николаев се оказа страшен скандалджия! Подлуди хотелиери в Гърция, кара се за каквото му падне, дори за лютеницаЗвездоманията тресе здраво едно от най-разпознаваемите лиза на българския телевизионен ефир – Виктор…Jul 27 2017skafeto.com

Обучението и продажбата на ловни кучета вече се е превърнало в сериозен бизнес в Източните Родопи. За съжаление обаче напоследък са зачестили и случаите на кражби на елитни кучета, които впоследствие се продават в Гърция.Виктория Ангелова от Гърция: Няма да ви казвам какво изживях, това няма значение, детето е добреИстинско геройство е извършила една от най-харесваните телевизионни водещи в България Виктория Ангел…Jul 16 2017skafeto.com


loading...