хомосексуален полицай

В днешно време сексуалната ни ориентация влияе все по-малко на това дали ще се развиваме в кариерата си и живота си като цяло. Въпреки това често хората, които са с по-различи сексуални вкусове, все пак стават жертви на лошо отношение, но разликата е, че вече те могат да потърсят правата си по съдебен път. Днес ви представяме една интересна история на хомосексуален полицай.

Шефовете на полицията в Сейнт Луис подминали цели 23 пъти сержант Кийт Уайлдхебър, когато идвало време за повишение и явно това решение сега ще им струва скъпо, пишат от actualno.com. Той смята, че основната причина е, че е гей и не го крие – затова и е завел съдебно дело, пише британският ежедневник The Guardian, предаде БГНЕС. Полицаят завел дело срещу общината и съд прецени, че Сейнт Луис дължи на Уайлдхебър почти 20 милиона долара компенсация заради дискриминация.

В хода на делото сержантът разкрил, че командирът му го наричал с обидни имена със сексуален подтекст, а член на управата на полицията го посъветвал „да намали гейщината“. Колеги на Уайлдхебър потвърдиха в съда, че шефовете му са казали, че сержантът „трябва да свали малко нивото на гейщина, ако иска да стане офицер“. Съдебното жури присъди 1,9 милиона долара преки щети, нанесени на Уайлдхебър, 10 милиона долара наказание за кметството на Сейнт Луис за дискриминация, както и 7 милиона долара наказание за това, че шефовете на сержанта опитали да му отмъстят, след като завел делото преди повече от 2 години. От общината в Сейнт Луис казаха, че ще назначат специален човек, който са следи за дискриминация срещу служители на базата на сексуалността им, защото е „дошло време за промяна“.

Полицията е държавна структура, част от изпълнителната власт, която отговаря за прилагането на закона и поддържане на обществения ред, противодействие на престъпността, оказване на съдействие на гражданите, държавните органи и обществените организации при осъществяване на законните им права и интереси.Този мъж доказа, че кармата съществува. Ето каква е историята му (СНИМКА)Кармата по дефиниция означава някакво действие и се свързва с принципа за причината и следствието. С…Jul 19 2019skafeto.comРуснак съди Apple, защото го тласнали към хомосексуализмаApple е една от най-големите технологични компании в света. Те не само произвеждат различни устройст…Oct 8 2019skafeto.com

loading...