Христо Мутафчиев

Христо Мутафчиев ни е познат със своите уникални актьорски умения, които определено го отличават по особен начин. Оказва се обаче, че той като цяло е личност, която обича да предизвиква себе си и далеч не е от хората, които си живеят сивото ежедневие и не си разнообразяват живота. И определено обича предизвикателства, които имат смисъл и крайната им цел е по-добър живот. Съвсем скоро, актьорът се похвали с уникално постижение, която успя да засрами повечето фитнес маниаци. От много години Христо Мутафчиев полага изключителни усилия във фитнес залата и това не остава незабелязано или пък невъзнаградено. Уникално представяне в „Гласът на България“Дългоочакваното музикално риалити „Гласът на България“ най-накрая започна. Вчера вечерта Камелия, Ив…Feb 25 2019skafeto.com

Усилията на актьора бяха подобаващо възнаградени, след като спечели първо място на Европейското първенство по фитнес в категория за хора, оцелели след инсулт. Той публикува снимка с наградата си в социалните мрежи, която бе посрещната много положително и всички негови почитатели, а и широката общественост като цяло, останаха много доволни и щастливи от постигнатото.
Припомняме, че през 2010-та актьорът получи масиран кръвоизлив в дясната част на мозъка и беше спасен след тежка интервенция в реанимацията.
„На една ръка от световно отличие! Старанието води до успех! Горд съм със спечелената купа за първо място на Европейското първенство по фитнес – категория за хора оцелели след инсулт. Планк и вдигане на тежест с дясна ръка!”, написа Мутафчиев под снимката, на която държи купата от първенството. Той благодари на екипа си, семейството си и най-вече на личния си треньор – Лили Стефанова.
Тази награда е не само отличие за усилията му, но и показва, че актьорът, който през април тази година празнува своята петдесета годишнина, се чувства много добре след всичко, което му се е случило.Какво ще се случи с тялото ни, ако ядем извара всеки ден?Изварата е един страхотен млечен продукт, който обаче не много често се предпочита пред сиренето нап…Feb 25 2019skafeto.com


loading...