Една от големите звезди на популярния турски сериал „Твоят мой живот“ се оказа с български корени. Красавицата Алина Боз е дъщеря на турчин, роден в България и рускиня, пише zajenata.bg. Баща й учи в Русия, където се запознава с майка й – Алла. Не след дълго на бял свят се появява и Алина Боз, а семейството се установява в Истанбул.

Тя показва артистичните си заложби още ненавършила 10 години, когато участва с успех в шоуто на актьор на свободна практика, който се е специализирал в новогодишни спектакли. Алина показва и завидни певчески умения, което кара актьора да каже на родителите за големите заложби на детето. Хубавицата придоби огромна популярност именно покрай чупещия рекорди по зрителски интерес „Твоят мой живот“, където се превъплащава в ролята на Хазал.

В плановете на Алина Боз за следващото лято влиза и посещение в България, където има многобройни фенове. Актрисата искала също така да се запознае с родното място на баща си, който й е разказвал много интересни истории за България. Алина Боз описва себе си като човек, който си пада по екстремните изживявания. Сред хобитата й са каране на сърф и кънки, а в момента дори се е записала на курсове за пилотиране на самолет.

Юлия Порязова, първата българка в турски сериал разказва за любовта към танците и спортаИзвестният спортен клуб „Фен 2011 Смолян“ е част от историята на града цели 35 години. Мениджър на к…Jun 4 2020skafeto.com


loading...