цветът на очите

Цветът на очите ни е един от отличителните белези. Той не само подчертава чертите на лицето ни, но и може да въздейства на впечатленията на околните за нас. Оказва се, че той може също така да ни разкрие интересни подробности за характера на човек.

От древни времена очите се смятат за „Огледало на душата“, пишат от jenata.blitz.bg. Цветът им е естествена черта, която може да повлия на характера и поведението на човек. Цветът на ириса може да каже страшно много за един човек и да разкрие как се държи той във връзка и какъв точно е характерът му. В следващите редове ще ви разкрием какво се крие зад всеки цвят. Носите едновременно златни и сребърни украшения? След като узнаете колко опасно е това, повече никога няма да го направите

Зелени очи
Зеленооките хора са много спокойни и надеждни. Те са твърди и решително, но предпочитат да избягват конфликтите. Притежателите на такива очи просто ненавиждат кавгите. Те се справят добре във връзка и са моногамни. Решили, че харесват някого, те ще му бъдат верни.

Пъстри очи
Решителни и волеви хора, които не само искат и се целят високо, но и имат потенциал да реализират желанията си. Имат огромна енергия и сила. Те съумяват да преминават през всякакви трудности.

Сиви очи
Тези хора просто излъчват сексапил. Те са смели и безгрижни и се втурват с лекота в най-невероятни приключения. Не се притесняват да поемат сложни предизвикателства и доста често излизат победители от ситуацията. Единственият им минус е безумната ревност.

Сини очи
Самодостатъчни, трезвомислещо хора, които са свикнали да получават това, което искат. Гледат право към целта и не се отклоняват от пътя към нея, каквото и да им коства. Единственият минус на тези хора, че имат безумна ревност.

Кафяви очи
Собствениците на такива очи се радват на голям успех сред противоположния пол. Това са много страстни натури, които понякога дори прекаляват с емоционалността си. Именно този им див нрав може да се окаже проблем понякога, не само за тях, но и за половинките им.

Вижте още:3 лесни грим визии за жени с кафяви очиВ света на красотата има най-различни грим визии, идеи за маникюр, модни предложения и всички те пом…Nov 5 2019skafeto.comЗелените очи крият невероятни тайни! Ще останете шокирани от това, което притежават зеленоокитеЗелените очи не се срещат твърде често у хората. Това ги прави сами по себе си изключителни. Освен т…Feb 20 2017skafeto.com


loading...