Често си припомняме максимата, че красотата ще спаси света. Когато обаче става дума за детска красота, това е повече от сигурно. Серия снимки на симпатично момиченце в момента са тотален хит в мрежата и предизвикват хиляди одобрителни коментари.Красавицата Диляна Попова пак заживя с Асен Блатечки: Малкият Борил е пълно копие на баща сиКолкото и да не й се иска Асен Блатечки да присъства в ежедневието й с повод и без повод, Диляна Поп…May 7 2018skafeto.com

Обикновено момиче от Тюмен стана известен модел, замина за САЩ, където се омъжи за красив афроамериканец. Животът й се подреди.
Целият свят говори за детенцето на тази двойка, а причината е смайваща

Но всъщност за повечето хора днес Ксения Белоусова е известна не с постиженията си в модния бизнес, а с дъщеря си. Снимките на миловидното момиченце – мулатче буквално взривиха Интернет.
Целият свят говори за детенцето на тази двойка, а причината е смайваща

Детето е наречено най-красивото, родено от смесването на две различни раси.
Историята на майката на това момиченце е като за Пепеляшка, пише „Блиц“. До навършването на 15 години Ксения не знаела, че е красива, дори била пълна с комплекси. За да увеличи самооценката на дъщеря си, майката я завела в агенция за модели.
Целият свят говори за детенцето на тази двойка, а причината е смайваща

И именно там животът на младото момиче се променил. Когато завършила училище, красавицата искала да замине за Америка, но майката настоявала тя да завърши университет в Тюмен. Накрая все пак красавицата надделяла и не успяла да завърши университет, но пък твърди, че не е загубила любовта си към книгите. Признава, че обожава Франсоаз Саган.

В един прекрасен ден мечтата на синеоката тюменка се сбъднала – тя заминала за Америка. Но не като модел, а трябвало в началото да смени различни професии. Тя работела като спасителка в басейн, като детегледачка, преди да сключи контракт с агенция за модели в Ню Йорк.

Но най-щастливият ден в живота на Ксения бил, когато в живота й се появила нейната дъщеря Вивиан. Бащата на момиченцето е бившият футболист Хюго Уко.
Детето бързо станало известно и сега, също като майка си работи като модел. За Вивиан говорят като за победителка в генетичната лотария и като за най-красивото дете, родено от смесен брак.Рачков с жестоко отмъщение към Мария. Ето как спря кранчето на красавицатаДимитър Рачков и Мария Игнатова бяха една от най-добре приетите светски двойки у нас. Двамата не сам…Feb 9 2018skafeto.com

loading...