шеф Манчев

18-годишният брак на популярния шеф Иван Манчев приключва със скандален развод, от който той ще загуби милиони.
Експертът е хлътнал до ушите по любовницата си, която е бременна и ще му роди трето дете.Шеф Манчев заряза жена сиЕдин от най-популярните кулнари на България – шеф Манчев, който към момента води собствено предаване…May 4 2019skafeto.com

Секси красавицата е от Берковица, но според слуховете живее във Варна. Именно в морската столица готвачът се запознава с нея по време на командировка, свързана с изявите му като критичен анализатор в предаването „Кошмари в кухнята“.

Връзката им бързо се задълбочила и новото му гадже вече е в шестия месец, издадоха запознати. Според твърденията им тя очаква момче, съобщава седмичникът „Галерия“.

Манчев и съпругата му Марина имат общ бизнес с ресторанти и две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо. Наследниците също били в шок от изневярата на баща си, както и от мераците му да създаде ново семейство.

Раздялата обаче ще бъде трудна, защото Марина и Иван ще водят битка за заведенията си, а собственик на половината от тях е жена му. Луксозният апартамент за близо 500 бона в столицата също щял да остане за жена му.Страшен скандал в новия сезон на „Черешката на тортата“: Плеймейтка преби мъж, той пищи като девойкаС грандиозен скандал са били ознаменувани снимките на новия сезон в кулинарното предаване „Черешката…Jan 16 2018skafeto.com

loading...