Красимирова

Българската манекенка Цеци Красимирова, която от години живее в чужбина, сподели в Инстаграм нова фотосесия.
Сексапилните кадри са заснети на Карибите. Моделът позира в кожен панталон с връзки и бюстие в готик стил, което перфектно кореспондира с богатите татуировки по ръцете й.
Да обичаш себе си означава да поемеш отговорност за своя живот и да правиш избори, воден от любов към себе си!“, написа Красимирова към кадрите.
През декември тя обяви, че се е сгодила за Краля на марихуаната. В деня на годишнината от смъртта на бившия й приятел Косьо Самоковеца, който беше застрелян преди 15 години в Амстердам, Цеци Красимирова, която тогава беше ранена в главата, написа във Фейсбук:
Цеци Красимирова с палава фотосесия от Карибите (Снимки)
Цеци Красимирова с палава фотосесия от Карибите (Снимки)
Цеци Красимирова с палава фотосесия от Карибите (Снимки)
Цеци Красимирова с палава фотосесия от Карибите (Снимки)
Цеци Красимирова с палава фотосесия от Карибите (Снимки)Цеци Красимирова се сгоди за Краля на марихуаната: Мултимилионерът влюбен до уши, стяга сватбаВ 18:24 часа в деня на годишнината от смъртта на бившия й приятел Косьо Самоковеца, който беше застр…Dec 18 2018skafeto.com

„Днес е моят ден… Моят Специален ден… Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея… Моят втори рожден ден… Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там… на онова място… в Амстердам… Бях млада, наистина много млада и незнаеща, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент… Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес“.
Няколко часа по-късно Цеци публикува снимка на ръката си с годежен пръстен.
Избраникът на Красимирова е мултимилионерът Майкъл Струмейтис. Той е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Струмейтис отглежда и огромни количества марихуана за медицински цели и напористо рекламира продукцията си в Инстаграм, като често позира с джойнт в ръка. Известен е и с прякора Краля на марихуаната. Той също обяви годежа в социалните мрежи и призна:
„Какво мога да кажа? Влюбен съм…“Фаталната Цеци Красимирова пристана на американски мултимилионер!Топмоделът Цеци Красимирова заживя в Барселона с американския мултимилионер Майкъл Струмейтис!
Връзк…
Dec 4 2018skafeto.com

loading...