загубени документи

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Социалните мрежи в момента са основното място, на което хората разказват какво им се е случило, когато искат тази случка да получи известност. Точно това става преди няколко дни, когато за отрицателно време историята за загубени документи, която ще ви разкажем, набира голяма популярност.

Младо момиче разказва как една неприятна ситуация е затвърдила мнението ù, че в България все още има надежда и доброто не е безвъзвратно загубено. Историята ù се развива във Варна.

Момичето описва в поста си един много неприятен ден. Тя всъщност бива ограбена, като крадецът взима цялото й портмоне, а тя загубва съответно документите си, банкови карти, както и вещи със сантиментална стойност. Разказвачката се примирява със ситуацията и приема, че ще трябва да прекара дълго време в изкарване на нови документи.
Вижте гневното писмо на едно българско семейство, което взриви Facebook! (СНИМКА)Има някои определени теми, които са актуални за дълги периоди от време. Това води и до дълги дискуси…Jul 1 2017skafeto.com

Това, което се случва на следващия ден, връща вярата й в това, че в България добри хора все още има.

На вратата й се звъни, а когато отваря, вижда насреща си непозната жена, на име Стояна. Оказва се, че тя е намерила откраднатите документи, изхвърлени в локва. Взима ги, почиства тези, които все още са годни за употреба и тръгва да търси момичето.

Тя няма компютър и затова взима карта на града и тръгва да търси непознатото момиче. Когато я намира й връща документите и отказва да получи компенсация за това. Именно постъпката на Стояна е достойна за уважение и момичето споделя, че България се нуждае от повече такива хора.Анонимно добро! Ето от тази човещина има нужда България! Вижте вдъхновяващата история!Във социалните мрежи вече има множество групи, в които хората могат да споделят какво са видели, чул…May 14 2017skafeto.com