принцеса Даяна

Принцеса Даяна беше любимка на хората от цял свят. И това не е случайно. Тя олицетворяваше мечтата на милиони „пепеляшки“ да станат от обикновени момичета в истински принцеси. Но Лейди Ди също така беше мила и отзивчива, изключително земен човек, готова на жертви, когато се налага да помогне. Благотворителните каузи, в които участваше дейно, не бяха една и две. Не беше обаче тайна, че отношенията ѝ с кралския двор не бяха никак добри.

Без да влизаме в конспиративните теории около злощастната смърт на принцеса Даяна (31 август 1997 година при автомобилна катастрофа в Париж) ще ви открием една друга дълбоко пазена тайна в подземията на Бъкингамския дворец.
Голямата тайна на една пощенска марка с принц Чарлз и принцеса Даяна
Голямата тайна на една пощенска марка с принц Чарлз и принцеса Даяна
В кралския двор са се смущавали изключително от факта, че Даяна е висока колкото принц Чарлз. Не по-висока – двамата са с абсолютно еднаква височина – 178 см. В интернет обаче се появи една стара пощенска марка – от 1981 г., на която младата влюбена двойка позира заедно. А Чарлз е по-висок с цяла глава от принцеса Даяна.

Фотосът е бил манипулиран, за да се подчертае кралската осанка на принца на Уелс, както и крехкостта на принцесата. Запознати с дворцовите афери пък твърдят, че суетният съпруг забранявал на жена си да ходи с обувки с токчета, когато са заедно.

Мрежата прегря: Принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот, тези СНИМКИ го доказватМрежата прегря с горещо твърдение. Според повечето хора принцеса Даяна се е преродила в малката си в…Aug 9 2018skafeto.com

loading...