Любопитно

Чернокожа майка изуми лекарите: Роди бели като пуканки деца. Шансът за това е 1 на един милион (СНИМКИ)

Чернокожа майка изуми лекарите: Роди бели като пуканки деца. Шансът за това е 1 на един милион (СНИМКИ)

Чернокожа майка изуми лекарите и хвърли в сериозен размисъл светила в медицината. През 2014-а година Катрин ражда първото си дете – белият като пуканка Йон, който, на всичкото отгоре е и с небесносини очи. 35-годишната нигерийка е омъжена за Ричард, който е бял. Въпреки това лекарите са абсолютно категорични, че шансът Йон да бъде напълно бял и синеок е едно на един милион. Изумлението на медиците обаче минава всякакви граници през 2016 година. Тогава Катрин ражда за втори път и историята се повтаря едно към едно. Тогава на бял свят се появява сестричката на Йон София. Малкото момиченце е пълно копие на батко си – бяла и синеока.
Чернокожа майка изуми лекарите: Роди бели като пуканки деца. Шансът за това е 1 на един милион (СНИМКИ)Тази комбинация се крие от лекарите, но чрез нея лекуваме куп болести, при това без много средстваЗападни експерти са установили, че комбинацията от пчелен мед и канела има лечебен ефект върху дълъг…Aug 17 2017skafeto.com

Щастливите родители разказват, че когато видели за първи път сина си, помислили, че акушерката нещо е объркала и това не е тяхното дете.

Когато обаче историята се повторила и с дъщеря им София, те се убедили, че в живота им наистина се случва нещо уникално. Катрин разказва, че когато семейството се разхожда в парка, много хора я взимат за бавачка на децата, а не за майка им! Катрин и Ричард споделят, че за тях няма абсолютно никакво значение какъв е цветът на децата им. За тях е важно, че имат две прекрасни, здрави и невероятно красиви деца.
Още от съвсем малки Йон и София се радват на голямо внимание и вече са част от различни проекти. Семейството пък буквално е бомбардирано от различни компании, които искат да ги включат в рекламните си кампании.Съветът на Петър Дънов, който всички лекари не искат да научим! Той е казал, че всяка болест се лекува с водаЧудото, наречено вода, тепърва предстои да бъде разкрито до край. Но Учителят Петър Дънов отдавна зн…Aug 23 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Омбудсманът Мая Манолова предприема нова важна стъпка в битката си с монополистите. В студиото на…
error: Съдържанието е защитено!