Титират носи кучето си на гърба по време на работа всеки ден в продължение на една година вече

Чистачка в Тайланд се превърна в интернет сензация, след като се появи нейна снимка, на която се вижда да носи кучето си на гърба докато мете улиците.

Мазда, едногодишна кръстоска между Пудел и Ши-Тцу, изглежда спокойна седейки в жилетка на гърба на своята стопанка. Тя не се притеснява от минувачите и натовареното движение в столицата на Тайланд.

„Помолих приятелят ми да ми купи куче, за да ми прави компания“, заяви 28-годишната собственичка Титират Кеова-рам.
„Приятелят ми се съгласи, но при условие, че го нося на работа“, допълни тя.

Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка (СНИМКИ)Невероятното каракачанско куче е жива легенда. То не е домашен любимец. То е селскостопанско животно…Aug 27 2019skafeto.com

Титират спази обещанието си и носи пухкавото черно-бяло куче на работа всеки ден в продължение на една година, без да се притеснява от почти 10-килограмовото тегло на своя домашен любимец.

Чистачка в Банкок носи кучето си на гърба, докато мете улиците
Титират се превърна в интернет сензация, след като се появи нейна снимка, на която се вижда да носи кучето си на гърба докато мете улиците.

Тенденцията да се носи домашния любимец на работа набира популярност в Тайланд през последните години. Това важи особено много при фирми с гъвкаво работно време, които смятат облекчените правила за домашните любимци като начин за намаляване на стреса на служителите си.

Собствениците на кучета са с по-здрави сърцаХората, които имат кучета, са с по-здрави сърца, защото се движат повече и се хранят по-добре, съобщ…Aug 25 2019skafeto.com

loading...