https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Храм “Света Петка” в град Трън, който е в близост до едноименния скален параклис, е от местата, в които се случват чудеса. Случилите се изцеления на хора в храма не са толкова известни, както добилият в последните 2 години известност скален параклис “Света Петка”.

Най-скорошният случай на чудо в светата обител е от началото на 2019 година, пише Преди няколко месеца в храма пристигнала жена от София, която ходила прегърбена. Подпомагана от сестра си и своята дъщеря, тя влязла в светата обител. Споменът за това, което клисарката Стефанка Витанова е видяла, все още е ярък и разказван с трепет в гласа ѝ, пише blitz.bg.Мощна молитва за спасение на душата – уникална еЕто какво трябва да кажем, за да спасим душата си: Боже, спаси ме! Водите стигнаха до шията ми. Зат…May 11 2019skafeto.com

Прегърбената жена стигнала до иконата на Света Петка, която е поставена пред иконостаса. С помощта на двете и придружителки, тя целунала иконата и в този момент се изправила. Жената не се сдържала от щастие и побързала да излезе от храма, спомни си Стефанка Витанова.

Известно време след този случай в храма пристигнали роднини на жената, която се изцелила пред иконата на светицата. Хората направили дарение за светата обител – прахосмукачка. Помощ има за тези, които вярват и се молят. В това е убедена клисарката на храм “Света Петка”, която е ставала свидетел и на други подобни случаи.

Случката от храма потвърждава, че на територията на страната ни наистина има святи места, които имат уникална и необяснима сила. Те са още едно доказателство, че съществуват чудеса стига да вярваме силно и да имаме желание да внесем положителни неща в живота си. Не спирайте да вярвате!Тази молитва лекува всякакви болести – уникална е!Здравето е най-голямото богатство за всеки един от нас. Затова е важно да се грижим за него и да отп…May 9 2019skafeto.com