Любопитно

Изповед на българин, живеещ в Англия: Не, няма да се върна в България!

Изповед на българин, живеещ в Англия: Не, няма да се върна в България!

Антон Йорданов – един от многото наши сънародници, които живее в Англия. При това вече над 10 години. Засякохме един негов коментар в една фейсбук група за български емигранти. Там той прави шокиращото си признание: „Не, няма да се върна в България“. За него това, че Великобритания може да напусне Евросъюза е радостен факт.

Според него това е един излишен монопол, който му пречи да си изкарва честно хляба и иска Англия да стане независима. Колкото да нашата България Антон е повече от негативен: „Тук, в България, ще ни уморят от глад“. Вече 10 години живот в Англия и той е щастлив, все едно че се е родил отново. Работи спокойна и доходна работа, спестява си повече, може да пътува по света и има време да си почива като нормален бял човек. Култовото му изказване, което предизвика доста коментари: „Не се чувствам българин от поне 5 години, не ме е срам от това, а ме есрам от собствената ми държава“.

Ако реши да се върне, Антон мисли, че всички мечти ще зизчеднат, здравето му ще се влоши, още на летището ще го оберат, а таксито – копърка ще му вземе веднага 50 лева. Ще живее мизерно на квартира и ще се бори за залък хляб. Да не говорим за време за почивка. Той отсича след всичко това: „Няма да стане – оставам тук.“ И се надява Англия да стане независима и да не зависи от Европа. Съгласни ли сте с неговото мнение?

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Риболовът за някои хора е доста скучен спорт. Особено за повечето от нежния пол. Въпреки…
error: Съдържанието е защитено!