преобразяване на клошар

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Днес е модата на проектите. Навсякъде, във всички области. Тук ще ви разкажем за един оригинален проект на група фризьори и стилисти, поставила си за цел да преобразува един 55-годишен бездомен испански клошар в преуспяващ 30-годишен антиконформист, излъчващ с вида си независим начин на мислене, почитател на съвременното изкуство и музика. С други думи – в един хипстър, събуждащ жив интерес у представителките на нежния пол. Мъжът, известен на улицата с прякора Хосете, вече повече от четвърт век се бори за своето оцеляване, изгубвайки още като млад работа и дом.Този човек поиска всичките пари от бездомника. Но точно тогава се случи нещо НЕОЧАКВАНО! (ВИДЕО)„Можеш ли да ми дадеш нещичко от твоите все още неизползвани дребни стотинки?“ – този въпрос-молба е…Jan 6 2017skafeto.com

Повлечен от инерцията, той счита себе си за неудачник, докато не става обект на въпросния проект.

Само за броени часове е модерно подстриган и побелелите му коси и брада са боядисани и оформени заедно с веждите по предизвикателен начин! После е облечен в стилни дрехи, обувки и очила.

С това настъпва и трайна промяна в поведението му, добива самочувствие и увереност, което му позволява да си намери прилична работа и да заживее нормално. Но Хосе не пропуска да отбележи, че всичко това дължи на инициативата на фризьорския екип, чийто салон получава по този начин прекрасна реклама за професионалните си умения!

Затова ви препоръчваме – търсете оригинални идеи, които да превъплатите в преуспяващи проекти!