Калин Врачански

Калин Врачански, който от скоро гледаме в ефира на Нова телевизия в новия сериал „Господин Х и морето“, определено събира погледите на нежната част от аудиторията. И последните новини около неговия живот определено успяха да разочароват голяма част от дамите. И откакто се прослави с ролята си на Камен Касабов в „Стъклен дом“ е вечно зает и доста често ангажиментите му се припокриват и той трудно успява да се справи и с работата, и с личния си живот едновременно.

„Голяма част от живота ми преминава в работа. През деня малко време ми остава за личен живот. От сутрин до вечер всичко се върти около ангажиментите ми. Не съм само аз така, за да кажа, че съм някакъв луднал работохолик. Много хора са така. Но се стремя всичко да бъде изпипано и да изисквам от другите. Хубаво е да има изисквания, стига да не са безпочвени, хубаво е да не се съгласяваш с всичко, да се търси диалог, в който да се намират верните решения”, сподели наскоро Калин, пишат от БЛИЦ.

Той винаги е отклонявал конкретните въпроси, които касаят личния му живот. И на въпроса кога ще се задоми той отговаря „Като му дойде времето”. Преди време дори сподели, че майка му спряла да го пита, оставила нещата сами да се случват, защото с натискане не става. Търсенето вече е приключило, защото Калин наскоро се появи публично с официална своя половинка на представянето на сериала „Господин Х и морето”.Напрежение зад кулисите на „Капките“: Любовен триъгълник разцепи колективаНов залп от емоции зад кулисите на „Като две капки вода“ измества фокуса от пеенето на участниците к…Apr 30 2019skafeto.com

Калин Врачански е български актьор. Роден е в град Червен бряг на 9 юни 1981 г. Израснал е в Роман, община Мездра, област Враца, има брат и сестра. Тренирал е таекуондо.

В гимназията в Роман завършва специалност „Банково дело“. През 2003 г. завършва в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ специалност „Актьорско майсторство“. След завършване на висшето си образование служи в БА 6 месеца.

След 2008 г. играе на сцената на Театър „София“. Става по-известен с ролята си на Камен в българския сериал „Стъклен дом“. Също така може да се види и на сцената на Театър 199 в постановките „Гарванът“ от Калин Попянева и „Госпожица Юлия“ от Аугуст Стриндберг.

Няколко години е гласът на Fox Life от стартирането му в България през 2005 г., а от 2012 г. е гласът на Fox.

През пролетта на 2016 г. побеждава в шоуто за имитации Като две капки вода по Нова ТВ.Жорж Ганчев се стопи след инфарктаЖорж Ганчев е една от най-колоритните фигури в политическото ни пространство още от зората на демокр…Apr 30 2019skafeto.com


loading...