Откраднат живот Вергов

Един от най-следените и харесвани български сериали е едноименният медицински сериал „Откраднат живот“, който се излъчва в ефира на Нова телевизия. В момента тече седмия му сезон и той продължава да предизвиква все по-голям интерес.

Последният епизод за тази седмица обаче успя да предизвика голям шок и истерия у повечето от жените, които следят сериала. Както добре знаем, един от актьорите в „Откраднат живот“ е обичаният български актьор Юлиян Вергов.Децата на Гергана Стоянова от „Откраднат живот“ мислели, че е секретарка на ЧЕЗ“На първите снимки в операционната много съжалявах, че нямаше как да заснема сцената отстрани. Един …Apr 7 2019skafeto.com

Той определено е един от най-харесваните образи в сериала – този на доцент Банков. И в епизода от четвъртък стана ясно, че той напуска болница „Света Анастасия“. И този факт се отрази меко казано неблагоприятно на неговите почитателки. Буквално минути след края на последния епизод с участието на доцент Виктор Банков, страницата на продукцията във фейсбук прегря.

„Много тъпо ще е без него дано го върнат! Направо не мога да повярвам! Как ще гледам от утре? Дано се върне!”, гласи един от многобройните коментари. А в друг пък директно се казва: „Ооо, неее! Без Вергов няма да е същото! Върнете го! Ако трябва ще ви пишем всеки ден! Толкова го харесвам и като мъж, и като актьор.”

Разбира се, в такива моменти няма как да не се сблъскаме и с някои саркастични коментари, тъй като на част от зрителите им е пределно ясно, че това все пак е сериал, който има сценарий и нещата просто се случват на екрана. Ето какво гласи един от малко по-забавните коментари:
„Малеее, как ще живее българската домакиня без Банков? Ужаааас!!!”.Продуцентът Евтим Милошев: Плаках на сцена със сина ми в „Откраднат живот“Продуцентът Евтим Милошев стои зад най-хитовите сериали в българския тв ефир в момента – медицинскат…Apr 4 2019skafeto.com


loading...