Сашо Диков

Телевизионната водеща Петя Дикова лети на крилете на щастието след раждането на сина си Александър. Не по-малка еуфория обаче е завладяла дядото – журналиста с остър език Сашо Диков.

„Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което ще подаря на бебето Александър, ще е тайна от медиите. Това са лични неща“. Така успелият журналист Сашо Диков се зарадва на новината, че е станал дядо на момченцето Александър.Блага вест: Петя Дикова роди момченце, Сашо Диков двойно щастливСтрахотна новина в началото на Страстната седмица споходи дъщерята на актрисата Аня Пенчева и журнал…Apr 22 2019skafeto.com

„Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед. Илиян е талантлив, постигнал е всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това“, сподели ни само преди месеци Диков.
Роднините на Илиян Любомиров също не можели да си намерят място от щастие. „България днес“ съобщи, че пернишката му рода е приготвила скъпи армагани за новороденото.
Щастливият дядо Сашо Диков: Моят подарък за внучето е тайна

„Аз съм израснал при баба. Там научих някои важни неща – да карам колело по площада, да чета в. „Дума“, като си плюнча пръста и да свалям мацки по стара пернишка рецепта. Ето я и самата рецепта: приближава се до най-впечатляващата дама в някой клуб, глътва наведнъж питието й и пита със сластен глас: „Да ти поръчам ли още едно?“, шегува се с родословието си Любомиров.

Иначе и той, и всичките му близки не са изненадани от раждането. „Очаквах го. Видях го, дори го прегърнах. Това е най-емоционалният момент в живота ми. Плаках по улиците, прегръщах непознати хора. Пепи е добре, а бебето е доста голямо“, разказва още развълнуваният баща.
Малкият Александър е висок 55 см и тежи 4260 г. Семейството благодари на д-р Анатоли Дуковски и екипа му от „Майчин дом“.От bTV официално: Петя Дикова слиза от екран, намериха й заместничкаПоли Гергушева е новият водещ на COOL…T от тази събота – 9 март, съобщиха от предаването. Петя Диков…Mar 8 2019skafeto.com

loading...