https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Дъщерята на президента Румен Радев Дарина пропуши наргиле, съобщи вестник „България днес“.
Тийнейджърката с буйни коси излезе в лятна ваканция и не минава ден, в който единайсетокласничката да не купонясва с приятели. Преживяванията си красавицата публикува в социалните мрежи. Почти всеки ден щерката на главнокомандващия посяга към модерните водни лули в присъствието на най-верните си дружки.
Освен с любовта си към наргилетата, наследницата на президента обича да кръстосва страната, като гледа да оползотворява максимално времето си за почивка. Преди седмици заедно със свои приятели Дарина отиде до морето с каравана. Близки до семейството са категорични, че децата на Радев от първата му жена Гинка Кесякова са повече от добри и не са разглезени, въпреки високия пост на баща си.

Звучен шамар за политиците ни: 32% гласуват за партия на Слави Трифонов, над 38% – за Румен РадевХипотетична партия, оглавявана от ТВ водещия Слави Трифонов, би получила 31, 8% на избори сега, а фо…Jul 11 2018skafeto.com

Дарина обича и вечерите, прекарани в компанията на приятелки на по чаша бяло вино. Нищо от тийнейджърския живот не е непознато на младата Радева. Въпреки това фриволното поведение е позволено само през лятната ваканция. През септември Дарина се връща в класната стая на 35-о средно училище „Добри Войников“. Освен с любознателността си, Радева е върл привърженик на театъра. В 9-и клас влиза в актьорската трупа на училището си. Наред с уроците тя е ангажирана с няколко постановки и участва на международни театрални фестивали. Въпреки че театърът е само хоби, тя споделя, че пътят може да я отведе и до Театралната академия.
Източник bgdnes.bgВъзможен ли е този сценарий? Амбициите на Мая Манолова ще я сблъскат с президента Румен Радев*Когато през 2005 г. дебютира в националната политика като депутат от БСП в Народното събрание, едва …Jul 15 2018skafeto.com