Меган Маркъл

Една от най-коментираните теми напоследък е бременността на Меган Маркъл и бъдещият нов член на кралското семейство. Първата рожба на Меган и Хари трябва да се появи на бял свят всеки момент, защото терминът на херцогинята е през април, въпреки и да не се знае точна дата.

Станаха ясни доста подробности около нейната бременност, но разбира се полът на бебето е тайна, както и неговото име. Въпреки това предположенията за това са много и различни и широката аудитория не спира да дава различни варианти за имена на малкото човече.

Освен това се оказа, че Меган Маркъл за пореден път ще разбие някои от правилата на кралското семейство, дори и с действията около бременността си. Стана ясно, че тя не иска да се съобрази с бебешката количка, която кралското семейство е одобрила, а иска да се спре на нещо далеч по-различно.Меган Маркъл и принц Хари избягаха от двореца!Докато цял свят с нетърпение очаква появата на кралското бебе – първата рожба на херцогинята на Съсе…Apr 12 2019skafeto.com

Определено Меган Марък се чувства много добре и не отказва да посещава светски събития. През последните дни тя придружи съпруга си по време на Деня на нацията. По този повод тя смени две визии – тревистозелен костюм, който по-късно замени с изискан комплект в бяло.

Въпреки че е в късен етап на бременността си и отказва да облича тесни дрехи и много прилепнали рокли, Меган Маркъл продължава да се облича стилно и изискано. И дори удобните тоалети, които избира, изглеждат страхотно.

Интересен факт е, че Меган е махнала сватбения си пръстен. Той бе направен от диамант от бижута на Даяна и е безкрайно важен за принц Хари. Именно затова е много важно Маркъл да не го сваля от ръката си. Според британските издания това е красноречив сигнал за криза в брака им още преди да са чукнали първата си година.Меган Маркъл с дрехи втора употреба на официално събитие!Меган Маркъл определено умее да привлича вниманието на медиите и широката общественост. Дали умишлен…Mar 19 2019skafeto.com

loading...