Любопитно

Ясновидецът, който никога не греши, със стряскащи предсказания за наводнения, пожари и ядрена война в Европа

Ясновидецът, който никога не греши, със стряскащи предсказания за наводнения, пожари и ядрена война в Европа
  • 372
    Shares

Прогнозите на известния британски парапсихолог, медиум и мистик Крейг Хамилтън-Паркър се смятат за максимално точни. Той е успял да види идването на власт на Доналд Тръмп, атентата в Ница и други съдбовни събития.
Според медиума, 2018-а ще е годината на изпитанията, а нашата планета ще бъде ударена от много стихии и бедствия. Всички ще страдат от високи температури, свързани със слънчевата активност.
През тази година ще се събудят дори онези вулкани, които хилядолетия са били спящи. Първа ще започне да се клати Европа. Изригването на Везувий ще накара местните власти да евакуират целия Неапол. Жителите на Карибските острови ще бъдат връхлетени от потопи, предизвикани от силни урагани. Потопи ще има и в Китай и Индия.Топ ясновидецът Божидар Караджов изправи косите на Бойко Борисов: Разкол в кабинета, задават се и предсрочни избориБожидар Караджов е един от най-известните български ясновидци в момента. Той печели доверието на хор…Feb 9 2018skafeto.com

В Австралия и Калифорния ще има огромни пожари.
В политиката също няма да е спокойно. В Северна Корея народът ще поиска ново правителство, Ким Чен Ун ще се оттегли от властта. Водещите световни сили ще започнат да си служат с биологично оръжие, в резултат на което ще започне масивна грипна епидемия. Химическите оръжия ще бъдат разпространени в европейските столици.
Пророкът предсказва още, че в Европа ще започне ядрена война.
Източник blitz.bgЯсновидецът Любомир Алексиев: В България ще се родят хора, които ще спасят светаПовечето хора чуват думата „пророкуване“ и веднага се изпълват с недоверие. Има много хора, които см…Jan 28 2018skafeto.com

loading…  • 372
    Shares

Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Д-p Лeo Бoĸepия е чecт гocт нa тeлeвизиoнни пpeдaвaнияe, той poдeн пpeз 1939 г. и…
error: Съдържанието е защитено!