жени

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Независимо дали става въпрос за мъже или жени, изневярата е признак на лош вкус, защото предава дооверието на другия човек, а освен това показва и неуважение към него. За съжаление, повечето хора са били в ситуация или на измамени, или на мамещи във връзката си. Оказва се, че има един тип дами, които са по-склонни към изневяра, отколкото останалите.

Жените, които практикуват йога като хоби, изневеряват най-много. Това показва изследване на Illicit Encounters, направено сред 2000 спортуващи жени, предават от actualno.com. От анкетираните, които заявяват, че се занимават със спорт любителски и че са имали поне една авантюра, точно 1168 от 2000 жени са отговорили, че правят йога. Освен това, 78% от жените с това хоби заявяват, че то е подобрило сексуалния им живот, а 52% признават, че са изневерили на партньора си поне веднъж. На второ място в изследването са жените, които практикуват джогинг.

20% от тях изневеряват на партньора си. Третото място отива при тенисистките, следвани от ходещите на фитнес, плуване, колоездене. Освен това 12% от анкетираните заявяват, че имат хоби, само за да прекарват по-малко време с партньора си. За 26% хобито е свързано с желание да опитат нещо ново. При 10 % това е повлияно от новия им партньор, а 8% просто искат да отслабнат. Около 6% го разглеждат като нов начин за облекчаване на стреса.
Източник: БГНЕС

Йога е система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да се трансформират тялото и ума. Йога е една от шестте индуистки философски школи,която приема медитацията за основно средство за постигане на освобождението. Йогин е името на онзи, който практикува Йога.

Съществуват четири различни Йога направления или Пътища: Джнана йога или Йога на знанието, Карма йога или Йога на действието (като карма йоги се характеризират дейните натури), Бхакти йога или Йога на космическата любов и Раджа йога или „царската“ йога. За основоположник на системата Йога се счита мъдрецът Патанджали, който я обособява върху съществуващ вече опит на отделни йоги в творбата си Йога сутра. Терминологията в нея е изцяло взета от Ведите и е съобразена с техния авторитет. Ето защо Йога се причислява към една от шестте ортодоксални (признаващи авторитета на Ведите) системи – Миманса, Санкхя, Няя, Вайшешика, Веданта и Йога.Как да разпознаете женската изневяраКогато в една връзка се намеси трети човек, тя започва да страда. Независимо дали мъжът или жената с…Sep 28 2019skafeto.comИзповедта на една излъгана жена: Хванах го в изневяра, а той ме пребиИзневярата е едно от най-тежките изпитания, пред което може да се изправи всяка една връзка. Обикнов…May 24 2019skafeto.com