10 професии

Има най-различни професии, които човек може да избере, когато трябва да реши с какво да се занимава. Често ние си избираме попрището по интереси и това е най-добрият вариант, защото когато харесваме работата си, не само сме по-продуктивни, но и сме щастливи. Въпреки това има 10 професии, които са наистина добър избор, особено ако искаме чрез работата си да впечатлим противополжния пол.

Наскоро Тиндър публикува списък на най-харесваните професии за потребители от двата пола, предават от dama.bg. Изглежда, че хората обръщат внимание и са привлечени от личности с определени кариери. Някои от тях са доста неочаквани и за двата пола. Селектирахме най-желаните професии за мъже и жени и се изненадахме, че модел не е една от тях.

Медицинска сестра
Всеки иска някой да се грижи за него и да бъде до него в добро и зло. А медицинските сестри наистина го правят ежедневно, като тяхна работа. Полагането на добри грижи за хората разкрива по-меката ни и състрадателна страна. А кой не иска партньорът му да бъде такъв?

Полицай
Има причина, поради която има толкова много успешни телевизионни сериали, свързани с полицията, а хората ги обичат, както и героите им. Жените искат някой да ги защити, а мъжете, от друга страна, харесват дами, които предприемат действия.

Стоматолог
Ярката усмивка прави всички по-привлекателни, това е сигурно. Фактът, че някой ще се грижи добре за вас и ще накара зъбите ви да блестят, вероятно е отношението тук. Освен това, горещата зъболекарка Дженифър Анистън, играла в „Шефове гадняри“, вероятно също има нещо общо.

Адвокат
Трудно е, дори невъзможно, да се намери адвокат, който не е уверен. Тези хора имат харизма и работят добре с думите – в крайна сметка това е работата им и го знаят. Нещо повече, сериозният дрес код за мъжете и жените, високите заплати и атмосферата на независимост ги правят още по-очарователни.

Учител
Винаги е забавно да научите нещо ново, особено когато има някой, който да ви научи. Частта с лекциите, заедно с факта, че вероятно всеки си е падал по някой от преподавателите си като ученик в гимназията или университета, прави учителите желани.

Стюардеса
Те са там, за да ви помогнат, когато никой друг не иска или не знае как. Това вероятно прави стюардесите неустоими за противоположния пол. Също така, според стандартите на всяка авиокомпания, работниците им трябва винаги да изглеждат добре поддържани и изтънчени, което означава, че винаги са в най-добрата си светлина.

Журналист
Журналистите, подобно на юристите, умеят да боравят с думите. Знаят как да се представят и определено знаят как да разкажат добра история. Мъжете и жените, които могат да пленят ума ви с думите си, със сигурност могат да пленят и сърцето ви.

Актьор
Филмовата индустрия е толкова обширна, че има голяма възможност да срещнете някой, който ще участва в следващия блокбастър. Славата е уловката, когато става дума за актьорско майсторство – представете си, че можете да кажете „Срещах се с този мъж или момиче“, когато гледате филм с приятелите си. Това наистина би било нещо значимо.

Предприемач
Ясно е защо някой може да бъде привлечен от изпълнителен директор или предприемач. Повечето от тези хора са преминали от нулата до милиони и това е нещо, на което наистина се възхищаваме. Това са хора, които постигат целите си, като са интелигентни, страстни и са се развили сами. И това определено е улов!

Архитект
Да си архитект изисква както интелигентност, така и креативност. Архитектите са талантливи личности, които са в състояние да си представят и изградят нещо красиво от нулата, което всъщност е доста подобно на връзка. Разбираме защо са част от списъка.

Вижте още:Мъжете с тези 5 професии изневеряват най-честоМъжете и жените имат различно поведение, но се оказва, че понякога то не е толкова непредвидимо, кол…Oct 12 2019skafeto.comРаботещите жени остаряват по-бързоПреждевременното остаряване е проблем, с който немалко хора трябва да се справят. За съжаление, то и…Nov 26 2019skafeto.com

loading...