развлекателни филма

Филмите са един от начините да релаксираме, след тежък работен ден. Разбира се, в зависимост от жанра им, можем да се насладим на различно преживяване. Днес обаче ви представяме 10 развлекателни филма, които ще ви разсеят от ежедневните проблеми и тревоги и ще ви помогнат да се отпуснете.

Има комедии, които са приятни и лесни за гледане, но все пак имат лек философски привкус, предават от dama.bg. Те са от типа филми, подходящи за есенните уютни вечери, които са посветени на спокойствие, топъл шоколад и пуканки. Представяме ви 10 леки за гледане филма, които ще ви накарат да забравите за ежедневните си проблеми.

„Алиби“, 2017
Грег управлява агенция за фалшиви алибита. Проектът е изключително успешен, а главният герой е напълно щастлив, докато не среща момичето на мечтите си, което мрази измамата. Грег няма абсолютно никаква идея колко трудно ще му бъде да излезе от капана, в който сам е попаднал.

„Всъщност е забавна история“, 2010
Главният герой – тийнейджър на име Крейг, сънува, че се самоубива и след като се буди, е толкова уплашен, че решава да отиде в психиатрична клиника. Заради объркване той е настанен в отделението за възрастни, а точно там се случват най-интересните и откачени неща. Кой би предположил, че приятелството и любовта могат да бъдат намерени на такова неочаквано място?

„Dai si hing“, 2018
Бивш военен офицер започва работа в училище в Хонконг, което за съжаление е на път да бъде закрито, тъй като никой не иска да учи. Главният герой решава проблема по най-странния начин – комбинация от военното му минало и доброто му сърце.

Like Father“, 2018
Главната героиня се разделя с годеника си, докато върви към олтара. Но меденият месец вече е платен и затова тя тръгва с баща си, който я е изоставил преди 20 години.

„А отборът“, 2010
Екип ветерани от войната в Ирак е обвинен в престъпление, извършено от друг. За да се върнат към свободата си и да възстановят репутацията си, те решават сами да намерят престъпниците.

„Плевели“, 2018
История е съсредоточена около сирак на име Уейл и майка му Моник, които печелят пари по нечестен начин. Когато този необичаен екип обира добър приятел на Моник, животът им се променя напълно.

„Бродуейска терапия“, 2014
Всичко тотално се променя, когато момиче на повикване на име Изабела се забърква в живота на режисьор от Бродуей. Разкриват се удивителни семейни тайни, избухват ужасни скандали и спокойният и тих живот на главния герой е съсипан. Но напълно си заслужава.

„Обир със стил“, 2017
Старите приятели Джо, Уили и Ел се плашат от остаряването и бедността и решават да извършат престъпление: искат да ограбят банка, за да си върнат пенсионните спестявания.

„Лечителят“, 2017
Алекс е сигурен, че само жени, хазарт и алкохол могат да дадат някакъв смисъл на живота му. Тогава той среща своя роднина, която е готова да изплати всички му дългове, но при едно странно условие: той трябва да живее далеч от сегашния си дом за една година.

„Jour J“, 2018
Историята е съсредоточена върху Матиас, който ще се жени съвсем скоро, но церемонията се планира от бившата му приятелка. Той все още има чувства към нея, така че трябва да направи труден избор.Появи се филм „Истината за Полфрийман“, ето какво са запечатали камерите във фаталната нощ (ВИДЕО)Видео с кадри от охранителни камери от нощта на убийството на Андрей Монов от австралиеца Джок Полфр…Oct 2 2019skafeto.comМоника Белучи – една фатална жена на 55 и филмите, които я направиха иконаТя често е титулувана като най-красивата жена на света. И има защо. Всяко нейно движение, изказване …Sep 30 2019skafeto.com


loading...