петър димков лечител

Лили Димкова е художник езотерик. Тя е дъщеря на големия народен лечител Петър Димков. Родена е на 16 юли 1932 година в Стара Загора, има и двама братя. Завършва театрална декорация, автор е на костюмите за доста български филми, а също и на оформлението на доста книги. Дори когато е в напреднала възраст чете без помощта на очила и никога не е боядисвала косата си. „Няма по-силно нещо на света от положителното мислене.

От сутрин до вечер благодаря за всичко“, казва Димкова и споделя десет тайни за здраве, дълголетие и духовно израстване, завещани ѝ от нейния баща.

Ето ги:
1. Три пъти на ден преди да се хранете направете по десет дълбоки вдишвания. Когато се храните, мислете положително – че това, което приемате, ще ви даде сили.
2. Мярката във всичко е важна. Трябва да я прилагаме, независимо дали се радваме на утринното слънце, тишината или просто на въздуха.
3. Белият равнец пречиства кръвта и организма, казваше татко. А кръвта е духът на нашия дух. Но, разбира се, не трябва да се прекалява с билката.Петър Димков лекуваше тайно и криеше, че има дарбата на ВангаДесетина години тайно от властта преди 1989 години народният лечител Петър Димков е провеждал сеанси…Apr 12 2017skafeto.com

4. Няма нищо по-важно от положителната мисъл. Болен човек няма да се спаси с никое лекарство, ако не вярва, че може да се излекува.
5. Всяка вечер си плискайте очите с вода със стайна температура. 12 пъти едното, 12 пъти другото, след това по 13 пъти пак последователно. Общо 25 пъти на всяко око. Тази процедура пречиства очните дъна.
6. За да сме здрави и красиви, трябва и да сме добри. Гневът, ревността и злобата не ядат отвътре.
7. Ако има нещо, за което да простиш – прости. Критиката е разрушителна.
8. Лъжата е в основата на повечето болести. Татко казваше, че натрупаните лъжи притеглят отрицателна енергия, а тя стои в началото на всички болести.
9. Най-хубавият ден е днешният. Казал го е Гьоте. Не бъдете намръщени, усмихвайте се.
10. Най-лошото нещо е страхът. Той е чиста болест.Забравете за високото кръвно с тази уникална рецепта на лечителя Петър Димков. Смесете…Народният лечител Петър Димков едва ли се нуждае от представяне за всички, които някога са се доверя…Mar 12 2017skafeto.com


loading...