Александър Николов от Пловдив

На 102 години! Но все още с бодър ум, добра физика и борбен дух! Това е Александър Николов от Пловдив, който вече кара 103 си година. Всички се питат каква е тайната му рецепта за дълголетие и добра форма? Той ни разказа, че всичко се дължи на правилното и здравословно хранене, на това, че не е употребявал нито алкохол, нито цигари, никога не е преяждал, винаги честно се е трудил и борил за живота.

Отделно неговия ген си е дълголетен. Всички тези фактори предразполагат за неговата възраст и перфектно състояние. Дядо Александър например никога не е влизал в болница! Той е роден в град Ниготин на Вардар, Македония през далечната 1914 година, на днешния хубав ден.

По-късно напуснал Македония и се установил в Карнобат. Помни войните много точно и може да разкаже всичко. Има син, две дъщери, 13 внука и правнука! Храни се рационално, като на закуска хапва ябълка с мед и сирене, на обяд ходи до ресторанта и хапва нещо готвено, а за вечеря си прави 6 хапки тахан, което го засища и никога не преяжда.

Сокът на киселото зеле – ключ към дълголетие и красотаСокът на киселото зеле в повечето случаи у нас се ползва само като средство за справяне с махмурлука…Jan 10 2020skafeto.com

Генът му е дълголетен по майчина линия, който той успява да наследи. На рождения си ден се е събрала цялата му фамилия, пред която той успява да рецитира стиховете на Ботев, Вазов, Вапцаров и Смирненски. Да е жив и здрав и да взимаме пример от него!

Проф. Мермерски разкри кой продукт ни дава силен имунитет и дълголетиеЧесто става така, че светило в медицината или науката излиза с изявление по дадена тема. Тези изказв…Jan 9 2020skafeto.com


loading...