Любопитно

102 – годишният бай Сандо разкри тайната на дълголетието. Три пъти на ден прави това лесно упражнение!

102 – годишният бай Сандо разкри тайната на дълголетието. Три пъти на ден прави това лесно упражнение!

На 102 години! Но все още с бодър ум, добра физика и борбен дух! Това е Александър Николов от Пловдив, който вече кара 103 си година. Всички се питат каква е тайната му рецепта за дълголетие и добра форма? Той ни разказа, че всичко се дължи на правилното и здравословно хранене, на това, че не е употребявал нито алкохол, нито цигари, никога не е преяждал, винаги честно се е трудил и борил за живота.

Отделно неговия ген си е дълголетен. Всички тези фактори предразполагат за неговата възласт и прфектно състояние. Дядо Александър например никога не е влизал в болница! Той е роден в граз Ниготин на Вардар, Македония през далечната 1914 година, на днешния хубав ден. По0късно написнал Македония и се установил в Карнобат. Помни войните много точно и може да разкаже всичко. Има син, две дъщери, 13 внука и правнука! Храни се рационално, като на закуска хапва ябълка с мед и сирене, на обяд ходи до ресторанта и хапва нещо готвено, а за вечеря си прави 6 хапки тахан, което го засища и никога не преяжда.

Генът му е дълголетен по майчина линия, който той успява да наследи. На рождения си ден се е събрала цялата му фамилия, пред която той успява да рецитира стиховете на Ботев, Вазов, Вапцаров и Смирненски. Да е жив и здрав и да взимаме пример от него!

 

102 - годишният бай Сандо разкри тайната на дълголетието. Три пъти на ден прави това лесно упражнение!

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Патриотизмът у българина е характерна черта, която ни отличава от другите нации. Макар и в…
error: Съдържанието е защитено!