Преди 20 години две от актуалните дами в българския ефир сега са били… Момичета на късмета в предаването „Супершоу Невада“.
Това са Ива Екимова, която възвърна известността си покрай участието си във „ВИП Брадър“, и Гала, която като че ли оттогава досега вечно е в ефир, съобщава агенция „Пик“.
Любопитна подробност е, че друга звезда от „ВИП Брадър“ – Къци Вапцаров, бе водещ на тогава горещото шоу.
20 години по-рано: Ива Екимова и Гала като Момичета на късмета на Къци! (РЕТРО СНИМКА)Жега: Знойна репортерка на Гала си показа прелестите на екзотичен плаж (СНИМКА)Репортерка на Гала показа много сексапил и заголи бедра и пъпче. Чаровната Ася Енева пусна провокати…Sep 24 2018skafeto.com

Както Гала, така и Ива са претърпели голяма промяна – не само на външен вид.
През 1994 г. Екимова все още не е женена за Дими, вокалиста на „Сленг“, загинал трагично в катастрофа, тя е скромно момиче с широка усмивка и къси червени коси.
Другото запомнящо се Момиче на късмета от ретро снимката – Гала, както е известно, се ориентира към професията на телевизионен водещ. Тя също от червенокоска се превърна в блондинка.Гала притеснена за Стефан: Попита Криси Патрашкова дали снощи е станало нещо в Къщата на ВИП-овете (ВИДЕО)Водещата на предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“ – Гала, показа, че е видимо притеснена при ста…Sep 11 2018skafeto.com

loading...