Плодовите ротативки не губят своя чар, въпреки че глобалната гейминг индустрия вече предлага множество други алтернативи в онлайн казината. Едно от най-популярните заглавия в тази категория сред българските потребители без съмнение е 20 Super Hot. Това слот развлечение вече от години се радва на нестихващо търсене от страна на играчите в интернет платформите. А как се играе 20 Super Hot – това ще обясним в следващите редове.

Няма нищо трудно, а правилата на тази ротативка са лесни за усвояване. Става дума за мултилинеен слот на плодова тематика, като в играта присъстват обикновени и специални символи. Освен това 20 Super Hot предлага и бонус ниво с възможност за значително увеличаване на печалбата.

 

Десетки шансове за печалба при всяко завъртане

Да започнем с броя на линиите. Самото заглавие подсказва какъв е техният брой – в тази игра имаме 20 конфигурации, върху които може да се построи печеливша комбинация. Основният вариант на ротативката, разработена от Amusnet Interactive, предвижда броят на линиите да бъде фиксиран до максималния им размер. Възможно е обаче да се срещне и във версия, в която потребителите да могат да променят това колко са активните линии за всяко завъртане. Но при 20 конфигурации говорим буквално за десетки шансове за печалба при всеки ход.

Важно е да се знае, че когато се избира размер на залога, то стойността се отнася за една линия. Т.е. ако играчът се спира на единичен залог от 1 лев, то за всички 20 линии ще плати 20 лева за рунд. А размерът на сумата, която се рискува, може да се променя непрекъснато според бюджетните възможности на потребителя. Разбира се, има е демо версия на този слот, в която могат да се направят няколко разигравания, за да се придобие представа как се формират успешните конфигурации. При нея обаче няма как да се постигне реална печалба, тъй като се играе с виртуални “жетони”.

 

Три еднакви карти са достатъчни за печалба

Достатъчно е да се наредят три символа от един и същ вид в рамките на някоя от 20-те зададени линии, за да има възвръщаемост съответният ход. Много е важно обаче една от тези карти да се намира на първа колона – 20 Super Hot е от тези ротативки, при които е задължително печелившата комбинация да стартира от най-лявата вертикала. Ако не е така, дори и да има 4 еднакви карти в рамките на валидна конфигурация, това не носи печалба.

Естествено, най-високите нива на възвръщаемост се постигат с 5 символа от един и същ вид. А какви са плодовете, които се използват в тази ротативка:

  • Грозде
  • Диня
  • Слива
  • Лимон
  • Портокал
  • Череша

 

При 5 символа грозде в рамките на една линия изплащането 20 пъти по размера на общия залог. При диня и слива максималната печалба е 10х по сумарната стойност, а при другите 3 – 5 пъти. Това са вече впечатляващи нива, а напомняме, че при всяко завъртане участват 20 линии, така че е възможно да се подредят няколко успешни комбинации, а това вече да донесе значително по-висока възвръщаемост.

 

Специалните карти дават специален шанс

Освен стандартните плодови символи в играта са включени и две премиум карти – Wild и Scatter. Първата играе ролята на джокер и се материализира под формата на щастливото число 7. Тя може да замени всички останали символи освен скатъра. Освен това уайлд картата сама по себе си носи печалба, като при 5 седмѝци в линия общият залог се умножава по 50.

Още по-апетитна е максималната печалба при другия специален символ. Ако се наредят 5 Scatter карти, то възвръщаемостта 500 пъти по размера на сумата, която е рискувана! Освен това този символ носи дивиденти, без да зависи от разположението – Звездата не попада под общото правило комбинациите задължително да стартират от най-лявата колона. А три скатъра, независимо от мястото им на екрана, са достатъчни, за да върнат залога за съответния рунд в петкратен размер.

 

Има ли бонус игри?

Още в началото стана дума за това, че 20 Super Hot предлага и екстри извън основната игра. След всеки успешен ход е налице възможност за удвояване. Потребителят има опцията да си прибере печалбата или да рискува, за да я умножи. А това се случва с добре познатия избор между червено или черно – ако се познае цветът, възвръщаемостта се дублира. Ако обаче се направи грешен избор, всичко се губи.

Освен това на случаен принцип може да се активира бонус нивото Jackpot Cards. Пред играча се нареждат 12 карти с лицето надолу, като трябва да отвори 3 с еднаква “боя”, за да спечели – спатия, каро, купа или пика. Тук може да се постигне наистина впечатляваща възвръщаемост.

Въпреки в общи линии семплата си графика и прости правила тази игра продължава да се радва на успех. Това е и едно от най-успешните заглавия на Amusnet Interactive. Става дума за един от водещите български производители на хазартно съдържание, който вече години наред доказва своето присъствие и на световните пазари.