Умопомрачителни глоби раздава на непослушните си подчинени Слави Трифонов. Шоуменът, който от 18 години радва зрителите на Би Ти Ви, е въвел строги правила за екипа си и всеки, който волно или неволно ги потъпче, плаща 200 лева за неблагоразумието си, пише седмичникът„Уикенд”.
„Слави е строг, но справедлив шеф”, обсъждат го в телевизионните среди. Повод за коментарите е фактът, че глобите били еднакви за всички без значение с какъв статус са в шоуто на Трифонов. Наказанието било без оглед и на сериозността на провинението. Отделно разглеждал всяка молба за напускане като предателство и след като я подписвал, избягвал всякакъв контакт с подателя й.
Рекордьори по глоби били Виктор Калев и Цветелина Грахич, които отдавна не са в екипа на Дългия. Те били наказвани поне по веднъж в седмицата.Талантливата Крисия разцъфна след раздялата със Слави Трифонов: Не е за вярване какво направи! (СНИМКА)Талантливото дете Крисия Тодорова нарисува първата си картина, която ще продаде на благотворителен т…Nov 22 2018skafeto.com

Въпреки това не го приемали драматично, обръщали го на майтап, разказват хора от екипа. Санкциите често били и към сценаристите. Слави редовно си наумявал, че те пишат тъпи смешки и кастрел от заплатите им. Неотдавна тлъста глоба отнесла беквокалистката на бенда Невена Цонева. Певицата бе поканена като гост заедно с колежката си Лилия Стефанова в рубриката „Нещо лично”. Улисана в истории за студентските си години, Невена напсува в ефир. „Ей сега си *ба мамата”, изцепи се Цонева. Заради нецензурните думи шоуто било глобено от СЕМ. За Трифонов не било проблем да извади парите от джоба си, но поискал да даде урок на Невена и ги удържал от заплатата й.
„Вече си публична личност, трябва да се съобразяваш”, порицал я шоуменът.
Че водещият е въвел строга наказателна, но и поощрителна система в предаването си, разкри преди време бившата беквокалистка в „Ку-ку бенд” Алекс Раева.

Певицата, с която Дългия имаше продължителна любовна афера, призна все пак, че глобите, които е отнасяла от строгия Трифонов са я направили по-дисциплинирана. Жестоки глоби е плащал кажи-речи всеки от екипа на Слави. Именно това е и причината да си тръгне Любо Нейков. Той редовно отнасял санкции по 100-200 лева. Решението си да се раздели с Дългия актьорът взел по време лятната ваканция на „Шоуто на Слави” след шестия сезон.
Трифонов не само че налагал железни санкции, но и щедро поощрявал всеки от екипа си, когато му даде повод. Въпреки шегите по повод стиснатия му нрав преди всяка Коледа, Слави връчвал плик с пари на всеки от екипа си. Той обичал да изненадва с подаръци подчинените си. Най-щедър бил към любимците си от „Ку-ку бенд”. Преди 4 години шашнал Годжи и Цветан Недялков с щедрия си подарък – специално изработени китари за по 8000 евро.Слави Трифонов с уникален жест към омбудсмана: Дава кола и шофьор на Мая МаноловаТелевизионният водещ Слави Трифонов обяви, че ще даде автомобил и шофьор на националния омбудсман Ма…Nov 6 2018skafeto.com

loading...