https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

210-килограмова блогърка печели луди пари докато яде. Аманда Фей има еротичен онлайн видеоканал, в който публикува клипове, на които е заснето как изяжда по 10 000 калории на ден, предава Нова телевизия.
До момента тя е събрала стотици хиляди лири от желаещите да я гледат. Те са готови да платят до 76 паунда. Аманда записва средно по три видеоклипа на ден, а за зрителите, които желаят да платят повече, отговаря и на специални изисквания.


Какво определя дали да сме слаби или дебели?Според изследване на група учени гените ни са факторът, който определя дали да сме слаби или дебели …Jan 26 2019skafeto.com

Фетишът, известен като „фидеизъм“, еротизира храненето и увеличаването на теглото, комбинирани с много голота и мастни натрупвания. Идеолозите на фидеизма застъпват позицията, че религиозните доктрини не се основават на разума, но единствено на вярата. Именно по тази причина той е заклеймен по-късно.
Калифорнийското момиче казва, че получава също и „тон негативни коментари“ всеки ден, но винаги ги обръща на шега. Тя добавя и че наднорменото й тегло я кара да се чувства физически и емоционално щастлива.Всичко, което вярвате за отслабването, е погрешно: Дебел си? Яж по-малко! Да, ама неКогато ендокринологът ви погледне с неодобрение и отсече: “Трябва да отслабнете!”, той би следвало д…Dec 10 2018skafeto.com