психично

Всеки от нас има своите странности. Ако някои имат навика да си говорят сами, то други много често се заглеждат в една точка и не отразяват абсолютно нищо около себе си. Някои от нас не могат да говорят без да ръкомахат, а други не могат да водят телефонен разговор, стоейки на едно място. Тези навици обаче, понякога се смятат за ненормални и някои хора ги свързват с психично разстройство. Дали това е така?Лаптоп пълен с вируси се продаде за 1,3 милиона долараТази седмица наддаването за лаптоп, пълен с някои от най-опасните зловредни вируси в света, приключи…May 29 2019skafeto.com

Специалистите са категорични, че колкото и странни да изглеждат тези навици, те не са повод за каквото и да е притеснение, като някои от тях дори са полезни.

Случвало ли ви се е да имате желание да си поплачете, а за това да няма никаква причина? Не се безпокойте, оказва се, че това е нещо съвсем нормално. Случва се, защото сълзите са естественият начин, чрез който организмът ни преодолява стреса. Според изследване в тази сфера е съвсем нормално жените да плачат без причина по около пет пъти в месеца, а мъжете – по веднъж.

Драматизирането също е много често срещан навик. Повечето от нас обичат да си доукрасяват историите, които разказват и да преувеличават. Причината е, че когато не получим желания край на една история, сме склонни да я променим, за да бъдем удовлетворени.

И нещо наистина интересно, което се е случвало на може би повечето от нас – желанието да крещим, а за това да няма никаква видима причина. Естествената реакция на организма ни при прекален стрес и умора е да ни кара да крещим, както и да плачем или спим с дни. Оказва се, че виковете се прилагат при терапевтичните сесии и са полезни за нас.Седи Зайо Байо в гората и пише на лаптоп. Идва лисицата и пита: – Зайо Байо, какво правиш? – Пиша дипломна работа как зайците ядат лисиците… Седи Зайо Байо в гората и пише на лаптоп. Идва лисицата и пита: – Зайо Байо, какво правиш? – Пиша …Nov 10 2016skafeto.com

loading...