Ханкс

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки от нас иска да има красива връзка с човека от мечтите си, която във времето да прерастне в брак. Това обаче далеч не е малка отговорност и се оказва не много лесна задача. Ето защо, споделяме тези 3 съвета от Том Ханкс за щастлив брак:

1. Не се омъжвайте преди 30 години
Том Ханкс и Рита Уилсън се запознали по време на снимките на „Доброволци” през 1985 година, където играели влюбена двойка. Актьорите имали романтична връзка, но Ханкс бил женен с две деца, а Уилсън имала годеник. След три години тайна връзка, Ханкс се развел и предложил брак на актрисата. Ханкс споделя, че първият път се оженил, защото бил млад, импулсивен и работел през цялото време. Днес той смята, че истинският брак трябва да бъде съзнателно решение, а не изблик на емоция.

2. Правете компромиси дори в най-сериозните ситуации
Ханкс бил католик, а Уилсън – православна християнка. Тъй като актьорът знаел колко важна е религията за жена му, променил вярата си. „Пожертвах нещо заради жена си. Рита има гръцки корени, а те са православни християни. Бях католик, така че преди да се оженя, промених религията, която изповядвам в знак на дълбоко уважение към нейното семейство”, разказва звездата от „Форест Гъмп”.

3. Подкрепяйте се взаимно
През годините двойката е преживяла много, но винаги се е подкрепяла взаимно. През 1994 година, когато Ханкс получил първия си Оскар за изпълнението си във „Филаделфия“, първото нещо, което направил ,било да благодари на съпругата си: „Днес съм тук благодарение на жената, с която живея. Тя ми показва какво представлява любовта всеки ден и това ми дава сили да играя!“.

През 2015 година Уилсън пък била диагностицирана със сериозен здравен проблем – рак на гърдата. Актрисата разказва, че се страхувала как ще реагира съпругът ѝ и как тази новина ще повлияе на връзката им. Но се оказало, че няма за какво да се тревожи. Ханкс се грижел за нея повече от отлично и това преживяване ги направило още по-близки.
7 навика за позитивна нагласаНяма как да не сме срещали в живота си онзи тип хора, които приемат с усмивка даден проблем, резреша…May 9 2022skafeto.com