жените изневеряват

Обикновено се счита, че мъжете са тези хора, които по-често прибягват до изневярата. В същото време обаче проучванията сочат, че 35% от жените изневеряват постоянно. Учените дори са открили и какви са основните причини, които ги подтикват към този акт на предателство.

Ако едно момичето, с което имате връзка от дълго време, напоследък става все по-хубава и изглежда все по-добре, то тогава внимавайте, защото е напълно възможно да ви изневерява. В крайна сметка систематичните тренировки във фитнеса, добрият грим и смяната на гардероба привличат много внимание от мъжете, предават от jenata.blitz.bg. И изкушението става все по-голямо.

Преди няколкостотин години момиче, което изневери на половинката си, можеше и да се окаже на бесилото. В съвременния свят тя вече може да се държи както желае. И това, разбира се, е правилно. Едно проучване установи, че приблизително 60% от мъжете системно лъжат жените си. Същото проучване показа, че около 35% от жените непрекъснато изневеряват на съпрузите си. Затова не се изненадвайте, когато разберете, че любиматта ви изневерява.

Отмъщение
Една жена не е в състояние да прости измяна. Ако тя се усмихне и ви каже, че всичко е наред, тогава можете да сте сигурни, че тя ще ви отмъсти скоро и нищо не е наред. Затова не разчитайте на това да ви се размине, ако вече сте я предали.

Липса на физическо удовлетворение
Разбира се, всяка жена иска винаги да е желана и обичана. Но за съжаление много мъже мислят само за това да получат удоволствие за самите себе си и напълно забравят за своята жена. Затова с течение на времето тя не получава това, което иска и търси любов другаде.

Печелене на финансова независимост
Когато едно момиче започне да се грижи за себе си, тогава тя иска свобода в други области на живота си. Следователно тя може да започне да търси външни отношения, които дори да й донесат финансови облаги.

Ниска висока самооценка
За съжаление ниската самооценка е най-честата и глупава причина за изневяра от страна на жената. Ако мъж не прави систематично комплименти и подаръци (може дори мили жестове) на своята половинка, тогава тя ще започне да мисли за изневяра и мъж, който може да йа даде тези неща.

Красота
Ако едно момиче през последните години изглежда все по-добре, то тогава е възможно да ви изневерява. В крайна сметка систематичните тренировки във фитнеса, добрият грим и новите дрехи привличат много внимание от мъжете. И изкушението става все по-голямо.Как да разпознаете женската изневяраКогато в една връзка се намеси трети човек, тя започва да страда. Независимо дали мъжът или жената с…Sep 28 2019skafeto.comМъжете с тези 5 професии изневеряват най-честоМъжете и жените имат различно поведение, но се оказва, че понякога то не е толкова непредвидимо, кол…Oct 12 2019skafeto.com


loading...