4-дневна работна седмица

Работодателят Петър Петев от русенска фирма в областта на услугите въведе 4-дневна работна седмица.

Тази гениална идея той започна да прилага още през лятото на тази година.

„Имат 3 почивни дни, а понякога 4, когато слеят петък и понеделник. Резултатите са изключителни, атмосферата в офиса е невероятна, а присъствието на служителите е постоянно и плътно“, обяснява самият работодател пред Нова телевизия.

„Имаме време за близките си, не се притесняваме кога ще отидем на фризьор например“, споделят служителките.

Проверка на място показва, че заплатите във фирмата не са намалени, а бонусите са се увеличили. Служителите вече не могат да си помислят за стандартна седмица. Всички са доволни, остава им време за развлечения, хоби и време с близките хора.

Успешният модел с 4-дневна работна седмица може да се внедри и в други компании в сферата на услугите, убедени са от фирмата.

„Много ми харесва! Чудесно е!“, заяви пък водещата на Нова телевизия Аделина Радева към екранния си партньор Виктор Николаев.

Виж още:Учените потвърдиха, че трябва да се работи само 4 дни в седмицата! Вижте ползите от по-къса работна седмицаЗамисляли ли сте се, че колкото повече работите, толкова повече задачи ще свършите? За съжаление, то…Jan 23 2017skafeto.com

Оптималната доза работа според наукатаАко сте от хората, които са на мнение, че работят повече, от колко трябва и в края на работната седм…Jun 24 2019skafeto.com

loading...